Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja dugo nisam imao neku u odabranim. Bile su pre dve ali u zadnje vreme ništa, mada nisam ni jurio a i nisu bile baš neke.
Ne služimo pijane goste je do patke defka.
Moraću te pročitati, kol'ko već večeras. Volim kad ljudi pišu kratke definicije. :)
kako naiđe i kako je ocene,će bude,bitno da se kvače.fala džoni:)
Ništa, ništa, još sam rekao kako ću to da koristim kad ispunim svoju davnašnju želju i otvorim jednu gotivnu kafančinu.
- KOD PATKE -
hehe,listaj ako te ne mrzi staklena patkice,ja samo kratke skoro i imadem.fala ljudi:)
hahah,kod patke će da bude nabolja kafana,pored jezerceta o'ma':)
Ima da se ubijamo od vatrene vodice i pišemo dojajne pijane KVAKfinicije
Hahahaha KOD PATKE! Neverica! :D
Džoni, ti imaš malo duže somiće, tebe ću čitati posle Mardžori. Ipak dame imaju prednost. :)
hehhehe,svi kod patke!biće do patke:)
http://www.youtube.com/watch?v=_Og32wFEQFw
sad vas pozdravljam,moram iz jezerceta,pozdravljam patkice:)))
Da ja umem da se raskucam ponekad. A naravno da dame-patke imaju prednost. Pa mi patke smo poznati kao džentldakovi.
Ćao Marya. Idem i ja da se spremim za fudbalicu. E baš mi se trči nešto.
KVAK
Боли вас перце, ја још увек ниједну одабрану. :(
Svi odoše, samo ja ČITAM! :)
Ја ПИШЕМ ГЛУПОСТИ ПО КО ЗНА КОЈИ ПУТ! :)
Dobro veče, drage patke. Vidim da ste se baš bacili po isplivavanju somovine. Sjajni ste mi danas!
Боли вас перце, ја још увек ниједну одабрану. :(
He he, ni ja, ali zabole nas patka, KVAK!
Ela, sada si đavoljska patka. Trenutno si 666 :)
Аги погледај који сам на ранку и немам одабрану, срамота, пустио сам 2 сома у року добијене ципеле у дупе са евровизије 2009. :)
I mene čeka ista sudbina, ako pogledam broj definicija i rank. Al' rekoh, ko ga KVAK, zezanje je važno :)
Ovo izvinjenje sam već plusirao u istom roku kao što ti naredna definicija kaže :)
Хвала Аги. :)
Nije što smo patke, dobre su :) Ja sam svoje ispucao za danas, a sutra nisam pri kompu. To je, što je... do nedelje :)
Nego, mama patka mi spremila gibanicu kad sam otišao do gnezda. KVAK! Naredna tri dana neću kukati što živim sa svojima.
Обрисаше ове где сам помено славне :( Само лед жив и опет сам пљуно неког ''нормалног'' сома. :)