кфак, постајем сад љут, 2 добра сома одоше у гроб без разлога, било је много у плусу па ипак мртво, е сад ћу да себи нађем инспирацију, јебачку тему и више да НАПИШЕМ ДЕФКУ ЗА ОДАБРАНЕ!!!!!!!!!
Mora da je u pitanju (oprezno se osvrće preko ramena, zatim proverava tastaturu, pa se naglo ponovo okreće) CIA, snajka, CIA... ceo svet su upropastili.
Iskreno, ja sam krivac za taj minus. Predložio sam za odabranu, među nekoliko argumenata naveo i to. Hejteri klasični, sise. Uvalim im patkana svima! Nadam se da će makar dospeti do naslovne, pa onda nek se ebu.
Bruce :PPPPPPPPPP :)
Od takvih zavisnosti najlakše se "skidaš" sa svojim partnerom... ako me kontaš :)))
кфак, постајем сад љут, 2 добра сома одоше у гроб без разлога, било је много у плусу па ипак мртво, е сад ћу да себи нађем инспирацију, јебачку тему и више да НАПИШЕМ ДЕФКУ ЗА ОДАБРАНЕ!!!!!!!!!
haha kontam Bruce, kontam....zato Karađorđeva ide posle kornfleksa :DDD
definiši kad se jede kornfleks za večeru, ti ćeš to sigurno dobro odraditi :)
dijeta mi je dobila prvi minus...
hehe Bruce, slobodno je ti definiši...nekako nemam inspiraciju da izvajam nešto kvalitetno, a ne bih da puštam somove kojima nije mesto na Vuki :)
Sve imam utisak da neko čita šta pišemo ovde i hejtuje ;)))
Хм и даље ништа, само једног глупака пустих, е сад на посао. :)
Mora da je u pitanju (oprezno se osvrće preko ramena, zatim proverava tastaturu, pa se naglo ponovo okreće) CIA, snajka, CIA... ceo svet su upropastili.
hmmm, matrikse, nije u tvom stilu...
I ja sam gotovo sigurna da je CIA, vrebaju i ispod tepiha :)
Ја немам свој стил Брус, тако могу да нађем нешто да пишем.
imaš, tvoj stil je defka koja je misaona, komplikovana i zabavna/smešna, npr. ova - ako fali jedan element, primeti se odmah :)
Iskreno, ja sam krivac za taj minus. Predložio sam za odabranu, među nekoliko argumenata naveo i to. Hejteri klasični, sise. Uvalim im patkana svima! Nadam se da će makar dospeti do naslovne, pa onda nek se ebu.
ahahahaha, Agi ti si kralj nenadjebivi :)))))
Ja pustio poslednjeg današnjeg soma. Istresoh ga iz glave za minut, sada mi čak i nije nešto. Mnogi će se naći i povređeni :)
Брус нагласих горе како пишем дефке. :) Слажем се са овим Брусовим постом изнад. :)
OK, priznajem ti, nemoj da se ljutiš - ja volim da razmišljam o defkama :)
Како да се љутим на патку?! :) То ће се десити кад ми кева дозволи да се обријем. :)