Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ima li koga ?
Има ја дошо сад ћао где си ти.
Evo ja sad došo, šta se radi ?
Е таман и ја дошо опет. Ево покушавам да ставим што више трешања у уста. За сада 23. Ша има код тебе?
Evo pokušavam da ispušim kutiju za sat vremena.. Za sada 9 cigara :D
Кад си почео? Ја сам две од јутрос. Трешње ми одвукоше пажњу. Чим се наједем, одо воде да пијем. Занима ме да ли се баш баш увек добија пролив од тога. :)
Qrac ne može počeo sam nedje od pola 11.. Najjači je osećaj kad kenjaš a pre toga si jeo trešnje sa sve košpicama. Rafal u WC šolji :D
Е па јебига, ниси успео онда. Давно ти је прошло пола 11. ;) Најјаче је када се претходно наједеш феферона. Ватрена проливчина. ;))
Ne jedme feferone pa nisam nikad to osetio.. Imal kiše kod tebe ? Saće kod mene, a konto sam na zenba da se kupam sa ciganima..
Не бих ти препоручио да пробаш. :) Има, набијем је. Час оће, час неће. Таман кад сам хтео да идем на мост да скачем, време се сјебе. До курца.
Deste!
Zahtevam da neko podrži moje prisustvo ovde i da mi se pridruži u bleji!
Придружујем ти се!
b
sta ima
ста нема
:ulazi na vrata: Good moaning.
:избацује га напоље: Go study, funny kid!
:ulazi opet sa pištoljem: You go study, Sir.
Ima li nekog?