Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Uozbilji si Matrikse, sad si srednjoškolac, lololo :)))

2. ih bre kako bih je sad smakla sa tanjira...

3. ja samo smak i jedem, ali ova je sa gotovim korama... ova je bolja:
    http://img410.imageshack.us/img410/1084/strudla7jx.jpg

4. daj bre, malopre sam jeo, a sad mi opet cure bale!

5. već minut buljim jbte....

6. najviše volim kad pstanu samo okrajci, pa se malo osuše, a ja onda uzmem hladno mleko i otrsim sve mrvice... ode da jedem nešto, sad sam i ja gladan...

7. ma lud'lo i poslije smaka sat vremena zanimacije, cvrkutanje, coktanje, pijukanje...

8. to vama što imate svoje zube, ja samo isperem protezu u venišu i rešeno...

9. daj ljudi, ne prav'te mi zazubice

10. bruse možeš ti i protezu da pijukaš, tu mora da ima zanimacije za bar dva sata, ono odozgo, odozdo, sa strane, frontalno pa je okreneš u ustimam, pa obrneš donje i gornje zube...ih jedva čekam da probam i to ....

11. Hola Maro. Izv'nte što sam otišao kad nije trebalo.

Edit:

Uozbilji si Matrikse, sad si srednjoškolac, lololo :)))

Jašta, i to građevinski.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.