Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Matrikse, kad stigneš da pročitaš - krajem avgusta je tzv. treći krug upisa kad se upisuju sva preostala prazna mesta po školama. Ako imaš vezu ili nađeš neku školu koju želiš, a u njoj ima mesta, možeš se prebaciti iz ove koju si dobio. Direktor svake srednje škole ima pravo da u septembru upiše do 5 učenika više po odeljenju (tu se muvaju mesta, ne u upisu koji je glupost). Provereno, radim taj posao od prvog prijemnog :)
Ma zajebi prebacivanje, toliki sam baksuz da mi je smer trebalo zdravstveno kao i za vozačku jebo im pas mater. Došao tamo u 8 i kad sam proveravao dokumnta nisam imao to a morao sam, odem u Higijensko, vadim krv EKG očni i ostala govna, taman stignem da se u zadnji momenat upišem kad ono nisu potpisali zdravstveno i tek sutra mogu da ga uzmem. Sreća je da je još sutra upis, inače ne bih ništa upisao.
samo da se zapljunem pa idem na fitnes, hoće žena da omršavi :)
Evo i ja malo da pometem ovde nisam odavno a vi ostavljate ove flaše i pikavce...cccc....niko da počisti od kada nisam tu
:Uzima metlu i DŽubrovnik, lagano čisti ćoše i zvižduće neku Grobarsku melodiju:
Vraća se stari šmek ove teme. lolo
Lagano...moramo do 1000 da doteramo.
Šta se dešava po Bleji...nisam bio 100 godina....jel ima nekih novih članova ili se ugasila?
I pošto nisam bio dugo da ubacim i malo muzike
http://www.youtube.com/watch?v=88BPk903jUQ
Zamalo da se ugasila.
Samo da viknem "BU", pa se vracam za sat/dva ;)))
A ja se taman ponadao...
zum-zum-zum-zum-zum!
Bum!
bang!
and then...big bang!
:crk:
Ne brini Matriks, osvetiće te neko... :)
Hahaha, i dalje mi je smešan tvoj avatar, a još krenem da vrištim kad se setim Džonijeve defke.
Refresh.
reheat.
rekurzija
Bleja?