Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Јебем. Џонсоне идемо у суботу?

Idem na svadbu kod Kumova Buksno, jbg.....

2. цццццццццццццццццццццццц

3. Jeo pizzu, fak jea! :)

4. Mrzim svadbe!!! Msm one klasične, tradicionalne. Sa sarmama, svinjskim glavama, harmonikašima, pucanjem u jabuku i koještarijama...

5. Mrzim svadbe!!! Msm one klasične, tradicionalne. Sa sarmama, svinjskim glavama, harmonikašima, pucanjem u jabuku i koještarijama...

Odlazak po mladu, kupovina mlade, kolo, kurac palac i tako te stvari....mi ćemo dušo da napravimo jednu mnogo gotivnu svadbu koja sa tim neće imati veze...

6. Sunce vam vaše, već ste popunili 3 strane od sinoć! Zamalo srećnu srčku d'dobijem! :P

7. hola patke,kako ste mi?:)))

8. fino,fino,ručala kelj i karfiol,mesecima nisam,sad pijem kafu i uživam :)

9. Boli te perce, ja moram d'radim uskoro, seno i okopavanje na njivama. Pa, makar zaradim neki džeparac od toga.

10. Kvak dan, šta radite? :)

11. ako,bre,kinta dobro dodje,a taman i malo veDžbaš.
    ja ću da se bacim na kucanje.

12. Ih, 3500 dinara i radim po 2 dana na 4 njive. A uveče trening. Kondicija mi je uništena, moram da je oporavljam.

13. Ja samo da kvaknem pa idem da obavljam neka sranja. Biću logovan ali nisam tu neko vreme - kad otresem perje javiću se.

14. Ja i kondicija smo se žešće posvađali poslednjih godinu-dve.

15. Kud utekoste pačići?

16. Ah sad, ja sam maji za to.

17. Patke, kud odoste? :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.