Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
To može samo na stonom fudbalu, u suprotnom, MESIŠTE! He he, patke-mesožderke.
Ja sam našao jedan glup al' pominje patke pa je zato dobar:
Sveštenik iz malog slovenskog sela je bio veliki ljubitelj ptica i peradi pa ih je čuvao u kavezu iza crkve. Jednog nedeljnog jutra je pri uobičajenom obilasku živine opazio da mu je nestala najlepša patka, i pošto je znao da ga je neko ukrao tik pred misom, odlučio je da ispita vernike:
>Ko ima patku ?<
Ustali su svi muški.
>Ne, nisam tako mislio. Da li je ko video patku ?<
Ustale su sve žene.
>Ne, ne, ni to nisam tako mislio. Da li je neko video patku koja mu ne pripada ?<
Ustalo je polovina žena.
>Ne, ne i ne. Mislio sam da li je ko video moju patku ?<
Ustali su ministranti, dva mladja sveštenika i koza.
>Ma neeee, mislio sam da li neko sada drži patku u rukama ?<
Ustala je devojka u zadnjoj klupi i rekla momku do sebe:
>Lepo sam ti rekla da će videti !<
Бахахахахахаха, сви су у паткама до гуше!!
лолололоолололололололололололололололололо
Hahahahahaha ali KOZA :DDD
E ljudi jš malo i jubilarna 100-ta stranica našeg jezerceta jeeeeeeeeeeeeeeee kvaaaaaaaaaaak
О Џоноване и ја сам хтео исто написати сада. :) ПоносТан сам на нашу луду квакчију дружину!!
I to za nedelju dana :)
100!!! :D
АЈМО СВИ ЈЕДАН ОГРОМАН КВАК ДА НАГУРАМО ДО СТОТЕ!!!
neeeeeeeeee :(
KVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
HAJDE HAJDE
Хахахахаха, није још :Д Некоме ће се посрећити да отвори стоту! Квааааааааак :Д
majku joj koliko ima da se kvače
Хахахахахаха још мало Јохана!!
JA JA KVA
Има брда, види што сви ОЋЕ СТОТУ!!!
kvaaak
KVAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AHHAHAHAHHAHAHAHAH