Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Jebem li ga, hoćemo mi ovo nagruvati do 1000-te strane, ili šta? :)

2. Jel neko od vas ikada osetio psihičku dosadu?

E vidiš Bridžis ja sam jedan od malobrojnih srećnika na planeti jer meni nikada nije dosadno. Ali nikada. Ne znam zašto, ali mo'š u ludnicu da me staviš, samog u sobi obloženoj onim belim sranjem i ja ću da sedim, blejim i uživam. Takav sam.

3. Мене да ставиш у лудницу, све бих изударао, кад имам нападе беса...

4. ja sam jedan od malobrojnih srećnika na planeti jer meni nikada nije dosadno. Ali nikada. Ne znam zašto, ali mo'š u ludnicu da me staviš, samog u sobi obloženoj onim belim sranjem i ja ću da sedim, blejim i uživam. Takav sam.

Nemoguće. Koliko je to dobro, ne mogu da verujem. Čoveče ja se smaram nekad čak i kad sam u društvu, a kamoli ovako kad sam kod kuće, sam. Ma da, dobro, ja sam čudan lik, tako da mene ne treba računati, jedne sekunde znam biti do jaja raspoložen, a druge totalno sjeban, to mi se desilo milijardu puta.
    A ima i ovoga što Matriks napisa, kod mene je to baš često.

5. Pazi umem ja da pobesnim, napravim sranje i tako to, ali u principu nikada mi nije dosadno. Pa ono, kako da mi bude dosadno kada je tu komp, knjiga, TV, muzika, društvo, sport i još masa stvari. Sve to volim tako da mi je uvek OK.

6. ne jebite patke

Opaaa vidi Pajka. Pa de si ti čoveče od preko dva metra...šta se radi? Otkud ti na Vuki? nIje te bilo sto godina.

7. Kad počinje sezona lova na patke? Ova moja podivlja otkako je lovostaj...

8. Ђес Пајко.

Ја мислим да је за коју недељу.

9. Tako sam i ja nešto kontao - da malo zahladi pa se možda primakne gospoja bliže :)

10. Nisi Džone razumeo moje pitanje.
    Meni nije dosadno u smislu da nemam šta da radim. Život u Vojvodini na selu ne ostavlja mesta za dosadu. Mene jednostavno puca ta psihička dosada. Radim neke stvari samo da ne bih razmišljao o dosadi u glavi.

11. Брате, ни у Новом Саду није ништа боље, веруј ми...

12. A na to Misliš Neš...pa 'bem li ga, ni to mi se ne dešava....jednostavno meni ni u jednom smislu nikada nije dosadno...mozak može da se zaposli uvek....

13. ja to rešavam tako što u glavi pišem definicije i pokušavam da ih zapamtim do detalja... skoro nikad ne uspem, ali ubijem dan samo tako :)

14. E da, defke su do jaja način, samo sam ja od pre par meseci počeo da ih zapisujem. Prvih pola godine do jaja stvari su mi padale na pamet ali ih zaboravim i ne definišem ih....sada....ma nema šanse da se to desi.

15. meni su defke ionako misaona vežba, dok sam jurio TOP 20 pisao sam besomučno iz glave, sad kad retko pišem dosta mi je i jednu da upamtim na dva dana :)

16. Da, još smo sada u TOP 10 pa možemo laganezi da piskaramo. Kada nam se ćefne :)

17. Боле вас дупе, праћкате се у ђакузију који има приступ само топ 10 аутора :Р

18. mi smo alfa patke :)

19. Баш тако :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.