Pink Floyd

1. sve ih je više. sekta.

2. Размножавамо се, пани

3. Нај рства са Обскјорда...најпотцењенијег албума Флојда, ако тако нешто постоји кад су они у питању. Из овога је рођен дарк сајд.

http://www.youtube.com/watch?v=Jt3WTpc37Fg&feature=related

4. Kako je njanjav ovaj Gilmor JEBOTE.

5. џст уууан мен биниииит д скаааааај
    http://www.youtube.com/watch?v=TcR2AuiRMvg

6. Ovako: nastup je kasnio nešto preko 20 minuta, što, ne znam, organizatori se nisu udostojili da nas obavijeste, onda, ušinuo sam ne vrat nego čitavo tijelo, kome i pade na pamet da koncert održava na to mjesto sa tako postavljenim stolicama, pa zvuk, ili je prebučan bio ili sam ja ostarao pa mi smeta, a tek mi je 24 godine, znači biće da su pojmaši nešto zajebali. Lajt šou. Ha ha. Očekivao sam veći, puno veći a ne tamo neku grafiku ka onu iz Vindovs medija plejera. A publika je bila najjača, samo tapšu, ubiše se od aplaudiranja, ka da su u cirkus a ne na koncert. A sad o muzici. Pošao sam na koncert da čujem i ja taj (koji to nije, ni u bukvalnom ni u nikakvom smislu) "najbolji bend". Kakvo razočarenje... Nit melodije, nit emocije, plus sa sobom vode neke 3 soul ženetine koje zavijaju u mikrofone. I tako 3 sata. Duga sata. I taman krenu da sviraju drugu pjesmu i pomislim "pa zar nisu ovo već svirali prije sat i četrspet minuta?". Jedino što mi se (muzički) donekle sviđelo je solaža iz pjesme Hey you, čini mi se da je iz nje, nije ni bitno, ona je trajala nekih dobrih 10-15 minuta. Moj zaključak je: ako je ovo jedan od najboljih bendova na svijetu, ja bih fino i kulturno zamolio za jednu kartu za neku drugu planetu. Nepovratnu. Ova samo neka je zdravo.

Da je Van Gog živ, i da čuje Pink Flojd, okinuo bi i ono drugo uvo.

7. Ван Гог је жив и свира сваке године у ПГ!!!!

8. Možda sam ja debil ali za mene je Pink Floyd britanski EKV.

9. Jesi debil. A i šta fali EKV-u?

10. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2773712_700b.jpg

дечаци, не трансферишите, него порадите мало на свом музичком (не)укусу

11. A i šta fali EKV-u?

Не фали ништа. Сем мало мање острашћених фанова. Не причам о музици коју стварају него о људима који их слушају, јако слична група људи.
    И пегла ми се од форсирања једних као најбољег бенда на овим просторима, а других као најбољег бенда икада, а форсира се у пичку материну.
    У том смислу.

ЕДИТ: О овоме ти причам http://vukajlija.com/forum/teme/22153-pink-floyd?strana=13#post_2157478

12. Ovako: nastup je kasnio nešto preko 20 minuta, što, ne znam, organizatori se nisu udostojili da nas obavijeste, onda, ušinuo sam ne vrat nego čitavo tijelo, kome i pade na pamet da koncert održava na to mjesto sa tako postavljenim stolicama, pa zvuk, ili je prebučan bio ili sam ja ostarao pa mi smeta, a tek mi je 24 godine, znači biće da su pojmaši nešto zajebali.

To kada sam čuo od merci nisam mogao da verujem. Tu su organizatori toliki bolidi da je to za neverovati. Oni su sedeci koncert, ne stojeci. Ne znam kako im je palo na pamet uopste da to urade. Ogroman propust.

Lajt šou. Ha ha.

Meni je bila solidno dobra za te pare. S obzirom da je koncert u zatvorenom. Na Mejdenima koji su bili duplo skuplji je cela scenografija bila luna park, tako da je ovo bilo odlicno. TATIC

Očekivao sam veći, puno veći a ne tamo neku grafiku ka onu iz Vindovs medija plejera.

Znam sta ti se nije svidelo. Ni meni nije to, ali s obzirom da su kompjuterski obradjivali njihovu crtanu grafiku, nije moglo bolje a da se previse ne pretera. TATIC

A publika je bila najjača, samo tapšu, ubiše se od aplaudiranja, ka da su u cirkus a ne na koncert.

o.O

A sad o muzici. Pošao sam na koncert da čujem i ja taj (koji to nije, ni u bukvalnom ni u nikakvom smislu) "najbolji bend". Kakvo razočarenje... Nit melodije, nit emocije, plus sa sobom vode neke 3 soul ženetine koje zavijaju u mikrofone. I tako 3 sata. Duga sata. I taman krenu da sviraju drugu pjesmu i pomislim "pa zar nisu ovo već svirali prije sat i četrspet minuta?". Jedino što mi se (muzički) donekle sviđelo je solaža iz pjesme Hey you, čini mi se da je iz nje, nije ni bitno, ona je trajala nekih dobrih 10-15 minuta. Moj zaključak je: ako je ovo jedan od najboljih bendova na svijetu, ja bih fino i kulturno zamolio za jednu kartu za neku drugu planetu. Nepovratnu. Ova samo neka je zdravo.

Predpostavljam da ti se svidela solaza na Comfortably numb. Ribe su odlicno pevale. Ona devojka koja je pevala Gig je odvalila. To je verovatno najteza stvar za otpevati ikad napisana. Ljudi, muzicki ukus...bla bla bla...klasika..ne vredi...

13. Ne vredi objašnjavati ljudima, ne znam šta oni očekuju, da im još neka cava puši dok su na certu.

14. Jesam li ti objasnio po čemu izjednačavam ova dva benda Čake? I šta mi ide na kurac i kod jednih i kod drugih?
    A generalno, "profesionalne" cover bendove ne volim iz nekih drugih razloga.

15. Ne vredi objašnjavati

Word.

16. дечаци, не трансферишите, него порадите мало на свом музичком (не)укусу

http://media.tumblr.com/tumblr_lxep3udfbx1r3zat8.gif
    Још једном. Ти ћеш да ме учиш музичком укусу?

17. Брате...не трансфериши више.

И, не спемуј, рекао си шта си имао, нико не мари, отпишај.

18. krivo mi je što nisam ranije čuo za to, išao bih sigurno to da čujem. ima li na jutjubu snimaka?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.