Pink Floyd

1. Tema je Pink Floyd, tako da ne spemujem sigurno pričajući o njima. Ako to tebi smeta, ko te jebe. Što se transferisanja tiče, oni tvoji komentari kao da su sa Jutjuba. Oni u fazonu "Pink Floyd jebe, umrite dušmani, UA Džastin Biber, SA MO NA PRED OBI LIĆ"

2. i tvoji postovi na forumu su postovi ogorčenog tinejdžera. kakve ima veze s bendom kakvi su im fanovi, i nije baš opravdan razlog da ne voliš bend zbog toga, već samo znači da zbog hira na određenu grupu ljudi propuštaš odličnu muziku

3. Kakve veze imaju fanovi sa bendom? Ako ćemo tako, onda niko ne bi trebalo da slušam pola metal bendova.

4. E pa da ste ko Zyclon i ja pa da se raspravljate sada na 6 stranica lololo.

5. Има и Пантера своју секту, као, Металика, Мегаџет, Слејр. Пун курац секти, додуше мени не сметају, ја сам у њима!

6. Jesam ja negde rekao da ne volim bend i ako jesam citirajte mi to? Slušam ih, doduše u nekim granicama jer mi ne leže u potpunosti. Zbog toga je i palo poređenje sa EKV-om. Samo tražim da mi iko prekopira post gde sam rekao da su loši i da ih ne slušam zbog fanova. A to sam isforsirao zbog MSD-ovih glupih komentara, koje neću citirati opet. Jebote, Pink Floyd sekta.

i tvoji postovi na forumu su postovi ogorčenog tinejdžera.

To je to. Udri.

7. Је ли неко слушао "Pink Fraud"?

Не знам ко су ликови са тог кавера, али пољски Пинк Фројд објашњава
    http://www.youtube.com/watch?v=UfJ-NU0j78A

ЕДИТ: @Реме - Човече, боли неког курац да ти копира постове и објашњава, јеси схватио коначно? Што си толко исфрустриран, прошетај мало, поједи јабуку, не спемуј више.

8. kolko je ovo meni jaka pesma, šit je što su je retko kad svirali lajv

http://youtu.be/qLw0C7CvL_8

9. Vidim da nisam napisao zbog čega mi se tačno ne sviđa njihova muzika. Prvo, boja gitare. Mislim na zvuk. Smeta mi, nervira me, podseća me ka na gitaru onoga iz Dire Straitsa. Onda, muzika je i previše prespora. I ajde što je prespora ali što je patetična. Dobro neko reče, NE VRIJEDI...

10. Kakve veze imaju fanovi sa bendom? Ako ćemo tako,
    onda niko ne bi trebalo da slušam pola metal bendova.

Činjenica, ali je i dalje najveća koncentracija kvazi inteligentnih ljudi upravo skoncentrisana oko progresiv bendova i sličnog. Gomila koja kapira da je uhvatila boga za muda zato što nešto sluša.
    Elem, ja sam prokomentarisao fanove, a ne bend Čače, a koliko znam, i sami fanovi mogu da budu jedna od tema na diskusiji o bendu. Što se Floyda tiče, ne znam, ok su mi, i to je sve. Nije da svršavam na njih. A još manje mi je jasno forsiranje istog kao najboljeg i najvećeg benda svih vremena. Ali dobro, i to je subjektivno.

11. Jesam li ti objasnio po čemu izjednačavam ova dva benda Čake? I šta mi ide na kurac i kod jednih i kod drugih?

evo, rekao si da te u vezi sa bendom nervira što su im fanovi sekta, a ne u vezi sa fanovima

12. They never sold out and betrayed their underground following..they stuck to their thematic and psychedelic style to this very day..mainstream people and generations came to them...instead of them to us...when it comes down to it, it's only "Us and Them"! I'm listening to them right now...Wish You Were Here!

Добро је неки лик рекао, тачно овако.

13. ЕДИТ: @Реме - Човече, боли неког курац да ти копира
    постове и објашњава, јеси схватио коначно? Што си
    толко исфрустриран, прошетај мало, поједи јабуку, не
    спемуј више.

Isfrustriran? Od tebe ni ne očekujem objašnjenje nakon nekih postova. Lagano, boli mene kurac. Meni je lepo. Prestaću da pišem po temi kada mi kažeš šta je ovde spem? Zar nije ovo diskusija o Pink Floydu? Ako nije, izvinjavam se, i molim nekog moderatora da izmeni naslov u "svi mi koji svršavamo na Floyd", pošto očigledno čovek ne može da kaže nešto loše o njima. Je l' ti je sad jasno?

14. a i ne znam što pričaju da su flojdi najjači bend kad se zna da je to cepelin
    :p

15. Ја још читам и не вјерујем.Само ми штета што Рале није ту да каже двије,три..
    Логично ми је поређење ЕКВ-а и Пинк Флојда, ал' ЕКВ је код нас много другачије прихваћен, једноставно су људи одрастали уз једну музику и онда БУМ, јебени Милан Младеновић, имали су генијалне текстове,генијалне наступе, па много пјесама групе Ван Гог је управо Милан написао, довољно је рећи да су његови текстови без музике чиста поезија.
    Док су ови били јасан бунт, осим тога испуњени на свим странама, од сценских наступа до свјетлосних ефеката, ни једна љубавна пјесма, свака без рефрена, били су другачији и нови.Живо ме занима шта би било са бендом да Сид није први отишао, овако свака следећа пјесма са нотом бездушности посвећена њему. А ку' ћеш бољег текстописца од Вотерса ?

http://www.youtube.com/watch?v=cJwmzWFfFAQ

Одгледајте ово, нема боље анти-ратне пјесме, и обратите пажњу на симболику.

16. Realno, Cepelin FTW by a mile.

17. ни једна љубавна пјесма

Ха? Слушај пажљивије :)

18. Дај примјер.