Wow, kakav neuspeli pokušaj da se bude otresiti šaljivdžija. Vi, gospodine, ste epic fail.
Nauči da troluješ.
Још не знам да тролујем... шта ћу... можда ово није био трол? Ја сам озбиљан био и смешан ми је видео ко цртани филм. Место да је опрала судове и превела неку бабу преко улице, она иде на путовање са 13 година да прича мис јуниверс говор верзију 2.0. До јаја.
I nauči evoluciju.
Научио и закључио да је смешнија од библије, торе, курана и осталих смијурија.
E meni više idu na kurac deca koja sa 10 godina znaju sve. Stani i ti ćeš mene da ubediš, da je ovo njena jebena ideja? Da je neko nije iskoristio i izmaltretirao da bi ova priča bila interesantnija? Nije kurac. Meni je iskreno žao te dece. I šta je to jebeno promenilo? Ništa. Mlaćenje prazne slame.
While attending Lord Tennyson Elementary School in French Immersion, at age 9, she founded the Environmental Children's Organization (ECO), a group of children dedicated to learning and teaching other youngsters about environmental issues
In 1993, she was honoured in the United Nations Environment Programme's Global 500 Roll of Honour
Kad sam bio njenog uzrasta čačkao sam bulju, jeo sline i mislio da je ceo svet Bulevar Revolucije......
reme
E meni više idu na kurac deca koja sa 10 godina znaju sve. Stani i ti ćeš mene da ubediš, da je ovo njena jebena ideja? Da je neko nije iskoristio i izmaltretirao da bi ova priča bila interesantnija? Nije kurac. Meni je iskreno žao te dece. I šta je to jebeno promenilo? Ništa. Mlaćenje prazne slame.
amin.
@Valsinarb90 kakav si ti smarac jebem ti zivot.
Kad sam bio njenog uzrasta čačkao sam bulju, jeo sline i mislio da je ceo svet Bulevar Revolucije.
Upravo tako.
Q.E.D.
U negativnom smislu , uvatili roditelji i ko zna ko još nekog malog bolida dali mu tekst da čita ....... i kao on je sad genije....
Ti verovatno tada ne bi znao ni da ga pročitaš bez zamuckivanja kao ona. Ili ne bi ni razumeo šta je pisac hteo da kaže, a ne da napišeš tako nešto.
Čak ni danas ne bi umeo da sastaviš tako nešto, zar ne? A kamoli kad si bio u njenom uzrastu.
Ili ne bi ni razumeo šta je pisac hteo da kaže, a ne da napišeš tako nešto.
Čekaj ti stvarno misliš da je ona sastavila onaj tekst? E da i da kažem, nisam odgledao ceo klip, morao sad ma trknem do wc-a posle pola minuta gledanja.
Ti verovatno tada ne bi znao ni da ga pročitaš bez zamuckivanja kao ona. Ili ne bi ni razumeo šta je pisac hteo da kaže, a ne da napišeš tako nešto.
Čak ni danas ne bi umeo da sastaviš tako nešto, zar ne? A kamoli kad si bio u njenom uzrastu.
Pročitala je tekst bez zamuckivanja, o jeaaaa let's give her a medal...
Vrucina mnogo
Wow, kakav neuspeli pokušaj da se bude otresiti šaljivdžija. Vi, gospodine, ste epic fail.
Nauči da troluješ.
I nauči evoluciju.
Riči, nije se odnosilo na tebe.
:D
Kakve to ima veze i dalje je vrucina
Može Severn Suzuki da ti predaje evoluciju, s obzirom da je danas evolucioni biolog. I tebi Gamby isto.
Nauči da troluješ.
Још не знам да тролујем... шта ћу... можда ово није био трол? Ја сам озбиљан био и смешан ми је видео ко цртани филм. Место да је опрала судове и превела неку бабу преко улице, она иде на путовање са 13 година да прича мис јуниверс говор верзију 2.0. До јаја.
Научио и закључио да је смешнија од библије, торе, курана и осталих смијурија.
http://i1009.photobucket.com/albums/af219/Cobanin/untitled-3.jpg?t=1300131221
Ovaj skrin je zajebao sve nas
Ženski Rastko Pocesta.
While attending Lord Tennyson Elementary School in French Immersion, at age 9, she founded the Environmental Children's Organization (ECO), a group of children dedicated to learning and teaching other youngsters about environmental issues
In 1993, she was honoured in the United Nations Environment Programme's Global 500 Roll of Honour
Kad sam bio njenog uzrasta čačkao sam bulju, jeo sline i mislio da je ceo svet Bulevar Revolucije......
ovom izjavom zajebao si i skrinshot
Ritchie B U negativnom smislu , uvatili roditelji i ko zna ko još nekog malog bolida dali mu tekst da čita ....... i kao on je sad genije....
amin.
@Valsinarb90 kakav si ti smarac jebem ti zivot.
A zašto se mi svi lepo ne oteramo u kurac...
Upravo tako.
Q.E.D.
Čekaj ti stvarno misliš da je ona sastavila onaj tekst? E da i da kažem, nisam odgledao ceo klip, morao sad ma trknem do wc-a posle pola minuta gledanja.
Pročitala je tekst bez zamuckivanja, o jeaaaa let's give her a medal...
Dramska sekcija
A zašto je hejtujete?
Kompleksi?
Ili šta?
Brate, a što si ti tako dosadan?
Odbila je poziv na sex