Triling iskustvo (seks u troje, a može i više)

1. Славко, брате, деведесет четврто годиште ти је супер. 17 година, то је легално, да се разумемо. И шта фали да се вежба на теби?

Stvarno to mislite? Nije previše?

2. Ма, само цепај.

3. Pa pošto si ti 88. meni to dođe nekako ono na granici, mož da prođe, al'...
    Samo rekreativno of kors, ne pričamo ni o čemu značajnijem.

4. Slavko, je l' ovo to?

5. Луло царе рекламираш дефку два минута нема лолололо
    Пратим те за ово :)

6. Slavko, je l' ovo to?

Grohotom se smijem :D Ne, nije. Majku mu, malo podrške ne bi bilo na odmet :)

7. Луло царе рекламираш дефку два минута нема лолололо

Defka je zbog Slavka i nastala, ona je reklama teme, a ne obrnuto. Dobro da ga nisam stavila u primjer :)
    Edit: al ići će u komentar :)

Slavko, pa ko te je tjerao i napominjao da ideš u teretanu? A? I da priđeš onoj djevojčici? A? Pa dokle više da te podržavam? A?

8. Теретана направи човека од човека.

9. Slavko, pa ko te je tjerao i napominjao da ideš u teretanu? A? I da priđeš onoj djevojčici? A? Pa dokle više da te podržavam? A?

Ima momka. Kurva.

10. Курва.

11. Ima momka. Kurva.

Svi preduslovi za triling su tu.

12. Svi preduslovi za triling su tu.

Al' nemamo kvoruma.

13. Ja sam ZA. Samo ako se dokumentuje i pravovremeno dostavi.
    :mljacka pet u lepinji:

14. Ja sam ZA.

Za šta? Za triling? :D

15. messalina

Ja sam ZA.

Džaba, Mess, Slavko je visokokriterijumaš. Čisto da se ne razočaraš bezveze, jer nije do tebe. :)

16. Ma dopunjujem njihov kvorum za saglasnost. Vi'š da čoveku treba podrške. Pljune na dlan, priđe paru i kaže "E, skupio sam kvorum za našu zajedničku jebavadu." et voila.

A sad, Slavku ako ne smeta trojka sa još jednim muškarcem... Ili i tu ima visoke kriterijume? :D

17. Nemam ništa protiv, dok god je i žensko u kombinaciji. Al' mora da bude prespremna. Jednostavno mora. Ili neću moći "funkcionisati".

18. Al' mora da bude prespremna. Jednostavno mora. Ili neću moći "funkcionisati".

Ćuti bolan, ne tako javno!

Ja nisam imala prilike da sudelujem u ovakvim aktivnostima, iako vidim mnogo raspoloženih faca za to, počevši od svoje lepše polovine. Nemam ništa protiv toga, a nisam ni preterano za. U svakom slučaju varijante 2xžensko-1xmuško su mi bezveze. Mislim, ima viška rupa na poslužavniku, ako me razumete. Problem je što muškarci generalno nisu zainteresovani da vide pišu nekog drugog muškarca, a to što će jadno žensko da se smara u 50% akcije, boli ih kita. Pičkice.

19. U svakom slučaju varijante 2xžensko-1xmuško su mi bezveze. Mislim, ima viška rupa na poslužavniku, ako me razumete.
    Problem je što muškarci generalno nisu zainteresovani da vide pišu nekog drugog muškarca, a to što će jadno žensko da se smara u 50% akcije, boli ih kita. Pičkice.

Meni ne smeta, dok god nije moja ženska. Tebe bih messalina opslužio sad pa sad.

Ako me razumete

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.