Ozbiljne rasprave, predlozi, saveti i linkovi

  1. Evo jednoga teškoga pitanja: Kako postat' i ostat' šmeker?

  2. Pojebati ribu prvo vece kad je smuvas, a sutradan je ipak okrenuti i pozvati na pice.

    NEMOGUCE BRATE MOJ

  3. Jebote, pa to nije moga' ni Čak Noris u najbolje dane...

  4. i najbolji su padali na tom ispitu dobri moj i malo manje posteni Mesho.

    U svakom slucaju dovoljno je postati...sta se posle desi nije vaznoo

  5. Taman tako Bogu, obri' moj. :)

  6. Kolika je memorija Vukajlije? Ima li ona određenu količinu -bajti? Naprimer, Jutjub je prije neku godinu ima' preko 80 000 miliona klipova, ko zna kol'ko ih ima danas, pa me interesuje može li Jutjub da se prepuni da ne može više klipova na njega da stane. Ajmo nolajferi, dajte odgovore, nagrade nema, osim te da opravdate svoj pogrdni nadimak.

  7. Od tol'ko nolajfera, niko ni da mi reče "Đi ga ovaj." ili "Aj puši kurac jebote, svašta i ti pitaš.".

  8. Има велику меморију.

  9. Uh, dobro je, ja reko' će se nać' sad neko da elaboriše, ali je Džimi to ekstra odradio, u nekol'ko riječi. :)

  10. Ako čovek voli da mrzi, a mrzi da voli, jel on onda mrzi kad mrzi?

  11. Covek kad mrzi,voli da mrzi,a kad voli,mrzi da voli,a kad mrzi da voli onda vozi bajs.

  12. E ja sam nov ovde i zanima me gde mogu da vidim sva najnovija obavestenja kao sto su poruke na forumu, prokomentarisane definicije...izmedju ostalog i odgovor na ovo?

    I zasto mi je uklonjena definicija ''Vecnost je vreme od kako svrsis dok je ne ispratis do kuce''? Ok, mozda nekog vredja, ali je smesna istina!

  13. Meśa mislim da ti top sajtovi nekako ugovore i prikace se na neke satelite pa dobiju neogranicenu memoriju, mislim jeste ogranicena alina neku brojku koja se nece premasiti ni za 200 god. To sam davno nedje gledao pa me ne drzi za rijec.

  14. Evo ovako, imam par ozbiljnih pitanja, pa ako iko može da odgovori.
    Dakle, 4. sam godina srednje, što znači da ove godine upisujem fakultet. Ozbiljno razmišljam o pravima jer me privlači to što se zarađuje dobra kinta. Sad, zanima me, (pitanje, naravno, upućeno studentima pravnog fakulteta) jel se zaista uči čisto suvoparno gradivo, od reči do reči iz knjige, bez prisustva logike, prosto da kažem - čisto bubanje ili je to predrasuda o pravnom? Da li je sada, kad su uveli Bolonju, fakultet lakši ili je isto kao i pre?

  15. Ja i dalje ne mogu da verujem da niko nije odgovorio na labovo pitanje. Mesec jebenih dana je ladno prošlo. Zar je moguće da niko ne zna?

    P.S. Ja bih ti odgovorio, al` numem.

  16. Da. Koliko ja znam sve je to tačno. Mada mi ne veruj. Nisam sa prava.

  17. Uči se ono što je potrebno da bi se shvatila svrha i značaj pravnih akata. Dakle, nečega što je već napisano i kao takvo se primenjuje. Kao što na matematici moraš da znaš računske operacije, iz srpskog azbuku, iz prava moraš da poznaješ pravne akte. Čemu služe, kakav je odnos među njima, na čega se odnose, kako se donose, kako se menjaju, kako se primenjuju itd. Veoma ozbiljna stvar. Nema slika u knjigama, ako te i to zanima. Svakako da ima logike u svemu tome što piše u knjigama. Jeste i suvoparno, u smislu da nećeš moći odmah da primenjuješ neke stvari u praksi (a ko može da primenjuje odmah?).

    Inače, svaki fakultet je težak. naročito s obzirom na naše srednje škole. Ako te zanima pravo i spreman si da učiš onda vidi šta ti treba za prijemni i kreni da radiš. Da li je lakše ili nije po Bolonjskom sistemu za tebe je apsolutno nebitno. Nemaš drugog izbora.

    Uzgred, ni ja nisam išao na pravni. :)

  18. Da li postoji neka teorija zavere protiv Srba. Mislim, američka propaganda nas prikazuje kao teroriste-decoubice, samo su srbi ispali ratni zločinci u jugoslovenskom ratu, u zemlji je beda i siromaštvo itd a što je najgore imamo sve potencijale za visoko razvijenu državu. Inače, jel znate da je jedan vizantijski car ili patrijarh bacio proklestvo na srpski narod nakon sto ga je ja mislim Stefan Prvovenčani pitao da proglasi nezavisnost srpske crkve to jest srpske države?

    I da li mislite da je ovako seranje po forumu zanimljivo drugima?

  19. Cekaj Pira ili Talentovano_glupog da ti kazu

  20. @Влајко

    Не.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.