Ko poslednji pobednik (114)

1. NEKA SI :))
    JA SAM PREMRŠAVA! :)

2. Стаклена, нем' ја тај фетиш, али оно, ако ћеш на Синана, ћу одрадим некако.

Ali ne radi se ovde o tvom fetišu, već o mojoj satisfakciji!

3. Jaooo,kako nemaju uši da slušaju ženske rečiiii....

4. Užas,Caro,propast.

5. Mega glup poster :)))
    Ja sam za nega glasao

6. ЈА СЕ ОСЕЋАМ НАБИЛДОВАН! трололололололо а јес глуп постер и памет наших полицајаца је зајебао. :)

7. Jao,ovih dana mi je tolerancija zdravo jako opala. Nešto sam sva "natrićoškasta",ne mogu više glupost da trpiiiim!

(Čast i čest izuzecima-i na Vuki i u mom RL).

8. Joj,Caro,milos' ! :)

9. :))) Šta te muči Gogo?

10. Može li gluplje od babe? :)

11. Ništa specijalno i sve odjednom. :/

Naiđe tako govnast period u životu,pa ono-ćutim i trpim dok ne prođe. :)
    Al' lepo od tebe što pitaš :)

12. Može li gluplje od babe? :)

Može :)

http://vukajlija.com/posteri/miiiliiisaveeeee-72477.jpg?1298287547

Naiđe tako govnast period u životu,pa ono-ćutim i trpim dok ne prođe. :)

To, to, život je kao tower bridge - čas si gore čas si dole :)

13. Ovo sa Milisavom mi se čak i sviđa! Daj link ako je još uvek u životu, da stavim zvezdu.

14. nemam link, ovo je sa konkursa :)

Jbt, mi kao da se znamo ili mi se čini?

15. To je zato što se srećemo na kojekakvim forumskim temama, pa slobodnije komuniciramo. :) Mada ovako privatno, šta znam, ako si iz Šapca ili iz BG, možda smo se i sreli ponekad.

16. Mada ovako privatno, šta znam, ako si iz Šapca ili iz BG, možda smo se i sreli ponekad.

Ne znam da li se šališ ali malo me brine taj tvoj otvorenije stav. AL jasno je da se šališ :)))

Mada sam čuo da ljudi ovako u realnom životu često čupaviše i bradati al to ne mora uvek da bude slučaj :)

17. Opušteno čoveče, družimo se svi na temi, svi se "znamo". :)
    A po avataru sam mogla da pretpostavim da si čupav i bradat, tako mi je nekako logično, ispravi me ako grešim!

18. Pa zapravno ne grešiš, jesam i čupav i bradat.

Riba me je jedno vreme zvala GMAZ, ne znam zašto ali CILIZAR je to olololloolollo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.