Prijava

A hoćeš pokušati onako na prepad da upadneš?

misliš da je stvarno istina to za kamenac? nikad se ozbiljno nisam o tome raspitao, ali vodu koju ja pijem sa izvora ne može zamijeniti ni jedna flažirana...

jel ima u srbiji negdje da se kupi kruna voda?

Pa, ako se zadesim tamo, pokušaću, nije da neću. xD

Пиво је за пичкице. Треба да кидамо раџу к'о прави Крајишници.

http://www.youtube.com/watch?v=piP5yq5Bl8s

Možda ima negde, nisam viđala. Znaš kako, ja sam stalno pila česmovaču, još je kao solidna u mom kraju, pa mi na ultrazvuku videli malo peska. E sad, jebem li ga, nije mogao tek tako nastati, a i vidim po onom električnom lončetu za kuvanje koliko se brzo nataloži kamenac, svaka 3-4 dana moram da ga skidam limuntusom..

Ja krajišnike jedem za užinu.

I ja sam nekad, ali sam skontala da su kalorični..

ЈАО, ЛЕПИ МИЋА СКИДА СИНАНА!

Да вас питам нешто.Да ли могу у тим електричним , пластичним лончићима за кафу да се кувају јаја?

Pu, što ne reče pre no što sam nagurala kilažu. xD

I ja sam nekad, ali sam skontala da su kalorični..

AMIN! MI KRAJŠNICI SMO NAJBOLJI I JEDINI PRAVI

ja taj kamenac nikad nisam ni kontrolisao, jer nemam neke probleme, ali ljudi iz mog kraja često imaju... a i to sa lončićima se da primjetiti...

jebemliga, moraću malo obratiti pažnju, ali se uvijek iznerviram kad ljudi ovdje kupuju vodu... aj da si u vojvodini pa da i razumijem, al ovdje planina, čisto, ljepota jedna i on kupuje jannu, jebala ih jana

Ne znam, Laki, verovatno nije preporučljivo, popucaće im ljuska od nagle promene temperature, pa će ti iscuriti belance i napraviti sranje.
Storma, ja sam na dijeti, proždirem samo mlade dečake, oni su dijetalni. ;D

Ćao društvo!
L@ki, mislim da ne mogu da se kuvaju jaja u tom lončetu, valjda ako pukne iscuri belance može da zapadne u taj grejač...inače, znam ljude kojima je to sranje eksplodiralo.

đe si natant

e idem na drijemku jedno pola sata pa se vrćem...

Ajde.
Ja kod kuće imam onu aparaturu za vodu sa velikim balonom što viđate po nekim firmama, s obzirom da mi je flaširana voda stvarno neisplativa, a ova iz vodovoda ima i miris i ukus.

Koliko košta to čudo?

Aparat ne košta ništa, sklopiš ugovor na mimimum 2 godine i naručuješ vodu. Baloni su od po 19 litara i koštaju 420 dinara. Kad naručiš prvi put, moraš da uzmeš 3 balona, a posle kako potrošiš tako ih pozoveš, oni donesu pune, a odnesu prazne. To je to.

Kako ti se onda ne isplati flaširana? Mi uzimamo one od 6 litara, oko 60-70 dinara košta.

ne da se spavati, a ni učiti... ipak ću morati malo ovo drugo :D

e to je odlična stvar nato, razmisliću o tome