Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
A hoćeš pokušati onako na prepad da upadneš?
misliš da je stvarno istina to za kamenac? nikad se ozbiljno nisam o tome raspitao, ali vodu koju ja pijem sa izvora ne može zamijeniti ni jedna flažirana...
jel ima u srbiji negdje da se kupi kruna voda?
Pa, ako se zadesim tamo, pokušaću, nije da neću. xD
Пиво је за пичкице. Треба да кидамо раџу к'о прави Крајишници.
http://www.youtube.com/watch?v=piP5yq5Bl8s
Možda ima negde, nisam viđala. Znaš kako, ja sam stalno pila česmovaču, još je kao solidna u mom kraju, pa mi na ultrazvuku videli malo peska. E sad, jebem li ga, nije mogao tek tako nastati, a i vidim po onom električnom lončetu za kuvanje koliko se brzo nataloži kamenac, svaka 3-4 dana moram da ga skidam limuntusom..
Ja krajišnike jedem za užinu.
I ja sam nekad, ali sam skontala da su kalorični..
ЈАО, ЛЕПИ МИЋА СКИДА СИНАНА!
Да вас питам нешто.Да ли могу у тим електричним , пластичним лончићима за кафу да се кувају јаја?
Pu, što ne reče pre no što sam nagurala kilažu. xD
AMIN! MI KRAJŠNICI SMO NAJBOLJI I JEDINI PRAVI
ja taj kamenac nikad nisam ni kontrolisao, jer nemam neke probleme, ali ljudi iz mog kraja često imaju... a i to sa lončićima se da primjetiti...
jebemliga, moraću malo obratiti pažnju, ali se uvijek iznerviram kad ljudi ovdje kupuju vodu... aj da si u vojvodini pa da i razumijem, al ovdje planina, čisto, ljepota jedna i on kupuje jannu, jebala ih jana
Ne znam, Laki, verovatno nije preporučljivo, popucaće im ljuska od nagle promene temperature, pa će ti iscuriti belance i napraviti sranje.
Storma, ja sam na dijeti, proždirem samo mlade dečake, oni su dijetalni. ;D
Ćao društvo!
L@ki, mislim da ne mogu da se kuvaju jaja u tom lončetu, valjda ako pukne iscuri belance može da zapadne u taj grejač...inače, znam ljude kojima je to sranje eksplodiralo.
Zdravo, natnat. :)
đe si natant
e idem na drijemku jedno pola sata pa se vrćem...
Ajde.
Ja kod kuće imam onu aparaturu za vodu sa velikim balonom što viđate po nekim firmama, s obzirom da mi je flaširana voda stvarno neisplativa, a ova iz vodovoda ima i miris i ukus.
Koliko košta to čudo?
Aparat ne košta ništa, sklopiš ugovor na mimimum 2 godine i naručuješ vodu. Baloni su od po 19 litara i koštaju 420 dinara. Kad naručiš prvi put, moraš da uzmeš 3 balona, a posle kako potrošiš tako ih pozoveš, oni donesu pune, a odnesu prazne. To je to.
Kako ti se onda ne isplati flaširana? Mi uzimamo one od 6 litara, oko 60-70 dinara košta.
ne da se spavati, a ni učiti... ipak ću morati malo ovo drugo :D
e to je odlična stvar nato, razmisliću o tome