![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Treba one tatonce što su sad u prdari lepo pustiti i platiti im put u Pariz uz poruku: "Budite nam dobri i lepo se provedite!".
http://www.youtube.com/watch?v=XO-j-WQ0fG8&feature=related
PA TO BALDURE
Шанса за Шарл де голаа иии има ли поготка...даааа
Srusen francuski avion! \o/
http://www.timesofmalta.com/articles/view/20110319/local/libya-says-french-plane-shot-down
Vote up.
Ti brate onda na egzorcizam neki da odeš pod hitno.
Tako smo i mi 1999. godine obarali svaki dan po par aviona.
Drzavna televizija Libije prenela je da je pogodjena bolnica u predgradju Tripolija.
Pentagon je večeras saopštio da je na Libiju ispaljeno 112 krstarećih raketa sa američkih i britanskih ratnih brodova i podmornica.
Američki predsednik Barak Obama izjavio je da je danas odobrio ograničenu vojnu operaciju protiv Libije, i dodao da libijski lider Moamer Gadafi nastavlja sa napadima.
"To nije ishod koji su SAD ili bilo koji od naših saveznika tražili. Ne možemo da stojimo mirno kad jedan tiranin kaže svom narodu da neće imati milosti ", rekao je Obama, koji boravi u poseti Brazilu.
On je ponovio da SAD neće slati kopnene trupe u Libiju, i dodao da je dubiko svestan rizika svakke vojne akcije.
Picke americke samo gadjaju sa mora, ne smeju da udju. Tako su i nas gadjali i nismo mogli nista da uradimo.
A mislio sam da je ovaj Obama ok, al crnacko govno ostaje govno.
Обама човек добио награду за мир, шта ти је.. :)
predaće se kurve nakon što im obore jedan avion :D
On je zasluzio nagradu za mir isto kao i ja da me uvedu u Rock and Roll Hall of Fame, a sviram gitaru 4 dana.
On je zasluzio nagradu za mir isto kao i ja da me uvedu u Rock and Roll Hall of Fame, a sviram gitaru 4 dana.
Потпис.
Ovo me podseća na ono "idete u rat da se bijete!" ili "Zavadi pa vladaj". Prvo će francuzi da najebu, a onda će ameri samo lagano da prođu i pokupe naftu.
ovo sam pročitao "prvo će francuzi da se predaju" lol
Mnogo je strašno to što se dešava i kako sve ostale države ćute. Na kraju opet nevin narod strada. Nema pravde na ovom svetu.
Napoleon se prevrce u grobu.
Pa sve dok u nekoj zemlji vladaju takve face kao što je Sadam, Gadafi, Mubarak, Sloba i takvi, imaće Ameri izgovor da upadnu, naprave sranje i uzmu šta se da uzeti. Gadafi nije pozitivac. Jebote, pa zar Libijci treba da budu zahvalni njemu zato što imaju hleba i vode i ne crkavaju od bolesti? To je normalna stvar, to svaki narod treba da ima. Ono što ne treba da ima je diktator koji ubija da bi ostao na vlasti, i koji samo ide na ruku Amerikancima.
Ne znas situaciju, ajde da uprostim, naime oni su podeljeni na plemena i uz Gadafija su njegovi, a ostali su protiv njega kao sto je nekada SFRJ bila sacinjena od vise naroda i narodnosti.
evo link sa fejsa onima koji su trazili,mirni skup je sutra u 4..saljite pozive http://www.facebook.com/event.php?eid=203255376369967&ref=notif¬if_t=event_wall#wall_posts