![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Wow.Who cares?
Brine sav normalan svet, a ti sto sedis u sobi okrecenoj u crnu boju, spustenih roletni, noseci dugu masnu kosu, majicu nekog death metal benda i ostavljas kratke mentoloidne komentare na engleskom ne spadas u taj svet. :)
Provaljen sam.Sutra šišanje i krečenje.Otvorio si mi oči.Idolu.
Alo momci, nemojte da se svađate nego smislite kako ćemo da pomognemo Sadamu Huseinu koji nam je oduvek bio naklonjen za razliku od ovih sa zapada.
Ne svađam se.Samo izražavam svoje poštovanje ovom raspalom mongolonidnom alkoholičaru koji nema pametnija posla nego da sere po netu o situaciji u Libiji...
:D
Ajmo svi koji podržavaju Gadafija tutnite ovo na profil...
http://vukajlija.com/var/uploads/avatars/201008/25858/medium_gadafi.png?1300478956
Nema ovo veze sa amerima, oni ovde samo pomazu francuze, oni imaju ovde najvecu korist odnosno njihove kompanije koje gube svoj share u upravljanju naftnim poljima.
Besplatno zdravstveno, 2.500 dolara prosecna plata, studiranje uz prosecnu platu, ako si na birou dobijas prosecnu platu svoje profesije, kola za dz, zive ko mi '70 i opet se bune.
Iako je neka vrsta tiranina, podržavam Gadafija, tako mi srce kaže, a i činjenica da je bio koliko toliko uz nas !
Zapad, na čelu sa Amerima je i izdejstvovao krizu, zavladavši svojevremenom opozicijom u Bahreinu, Egiptu, Tunisu...Našao se neko ko ima ''muda'' da im se suprostavi :)
Lockey bravo za predlog
Pravda za Lockey-a !
ŽIVEO GADAFI! NEKA SE AMERIKA PRETVORI U TANKU HORIZONTALNU CRTU KOJA RAZDVAJA KANADU I MEKSIKO!!!
Što je ovom Gadafiju ovako ružna brada?
i gladnu decu u Africi. Ajd ne budite naivni. I pored teškom mukom obznanjene namere da ameri sa Obamom vode neku drugu politiku, ne mogu da odole da se vrate starim navikama a to je da od država prave gnjile banane i sopstvene prćije. Ima američkih firmi u Libiji, ali im smeta Gadafi da je kao pirane oglođu do koske.
Gde bre lav da propusti ćopavu gazelu?
Ovo je dobar fazon !
Osušila mu se jajca. Nema testosterona.
http://www.bulawayo24.com/public/images/articles/Saif-al-Islam-Gaddafi.jpg
Pazi, šta pričaš o mom tatici!
Koliko god on bio diktator, od jebene pustinje je napravio donekle normalnu zemlju, plus nasa zemlja ima dosta posla u Libiji, imam mnogo prijatelja koji su bili tamo do ove frke i radili za Libijce, oko naftovoda, radara, razne opreme...
Ako ameri uđu mi možemo da ga duvamo po pitanju biznisa, kao i u Iraku.