Peti koњkurs za najglupшi poster - Glasanje završeno DJEMBELI POBEDIJO!

1. realno, ovaj konkurs ošo do đavola...

prećerali smo ga, i ovde je kvantitet odneo pobedu kao na defkama

2. СЕПТИЧКА ЈАМА СЕ ПРЕЛИЛА!!!22

3. Ja mislim, da bi trebalo da se zakljuca, i vec sad bira, preterano ima mnogo.. I sledeci konkurs da bude za par nedelja. Posto se autorska glupost iz dan u dan sve vise i vise siri. Sto namerno sto NE NAMERNO!

4. Posto se autorska glupost iz dan u dan sve vise i vise siri. Sto namerno sto NE NAMERNO!

Nije samo to, nego su momci prećerali sa dovlačenjem jakoglupih postera. Traba samo tetraglupi da se ubacuju... realno svi posteri su glupi ali ovo je toliko glupo da više nije glupo. izgubilo je smisao

a i to što brat LOL kaže, preljelo se opako!

5. Aj da se ograničimo na poster dnevno?

Pa da ganjamo dnevne pobjednike i onda njiha da turimo u mjesečne pobjednike.

Nema druge.

I kao do sada, kada se okači duplak da se briše, i kada se par autora složi da nije tolko glup da se briše.

6. Ako se vratite desetak strana unazad videćete da je Kaizen već odabrao pobednika.

7. To kul skočimiš al fora nema ko da briše.... ko postuje znaš već da ga mrzi...

opet, smoreno je glasati dnevne pobdnike jer nema ko to tehnički da isprati i zatrpaće nam se tema....a opet zasitićemno se očas posla...

kapiram da samo manje agresivnosti treba da se ispoljava i da kače b posteri koji su pokušaj da sipadnu kul a su đubre...

nemam pojma, samo znam 50% od ovih predloženih su neglupo glupi!

8. Aj pitamo Kajzena da nas, par likova, ovlasti da brišemo postove na forumu, da budemo moderatori samo za ovu temu, možda i prođe prijedlog, a?

9. Neće bre hteti, a opet ako dozvoljava dovoljno je da ovlasti jednog i ja sam za da to budeš ti.

Kapiram da ne zna to da napravi :))

10. А што је Лула отишла :( Она је јебала кеву са сређивањем ове теме лолололо

11. Ma nije to problem za napraviti, al' i ja kontam da misli da smo mi skupina ojebina i da će se to zloupotrijebiti. A i jesmo skupina ojebina. Al bitnija je tema od nas, jel da?
    (ovo je demokratski, ako Kaizen čita)

12. Luli ima pametnija posla lolo, mada posteri su joj ksrcu srasli, kao čir!

da smo mi skupina ojebina i da će se to zloupotrijebiti

Pa prvo što bi uradio probao bi da uništim nešto, to mi je u prirodi tako džaba. Al tema je prava samo ako nadživi svoje kreatore!

13. Da ne pominjem da linkovi ka novijim obrisanim posterima ne rade, što je donekle smanjilo izbor, ali opet izbacilo najgluplje iz konkurencije.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.