Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
хахах
ја спрдам аудитореа што је усместо да га пита за пикантерије и за све то што су радили лик био у фазону, значи филм је ублажена верзија њихових издркавања, ок, солидна информација за причање на журкама
иначе дио, солидно знање лика, то се тражи
лол, можда човек није гледао филм тад кад је чуо информацију? па није имао представу шта значи та ублажена верзија.
Možda nije toliko dobar sa tim likom da može da ga pita "e brate, aj reci pošteno, koliko si jebo trandži, a koliko trandža je jebalo tebe?".
па није он ни причао са тим ликом што је био на журкама, него са његовим колегом. је л' тако?
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201105/58828/medium_Stephen-Hawking-talks-to-012_1_.jpg
НЕ СЕРИ ДА ЈЕ БИО НА ФИНАЛУ ВИМБЛДОНА!
Pa bio je i ovaj kolega na nekim žurkama valjda. Jpg sad, ako je bio na žurkama sa Redklifom i Megan Foks, valjda i on ima neke priče, ne samo lik koji je kolega vuku.
:D
Ali kad je Nolo prvi put osvojio, nije to isto
E brate radim za onog lika sto je zaradjivao milion dolara dnevno, zaradio jednom 20 miliona za poslepodne, izvrno jahtu nadrogiran, imao najskulju kucu na svetu u to vreme...
Ali to je samo ublazena verzija njegovog zivota.
Dzoni: Aha, aha... A kolika ti je plata?
Znam Dodika!
Koja ste vi govna. Da, njegov kolega je bio, nisam ga pitao za detalje, a s obzirom da je s nama bila i drugarica ne verujem baš ni da bi mi pričao pred njom ako ih uopšte i zna. Redklifa nisu ni prepoznali u nekoj diskoteci dok im neko nije rekao da je to on, a Megan Foks je bila specijalni gost na toj nekoj drugoj žurci gde je bio zakupljen ceo sprat nekog hotela. Što se tiče Vimbldona ja ga ispitivao da ne prati neke od ovih fudbalskih klubova, i on mi je tad rekao da je samo gledao to finale i valjda odbojkašice kad je bila olimpijada. Ne kontam uopšte šta je tu toliko smešno i neverovatno.
xD
ништа није толико смешно, ни невероватно, али говна - говна! не треба овде, бре, ни писати којег лика знаш. увек ће се наћи неко ко ће наћи неку ситницу која му смета.
Nije on radio za njega, koji vam je kurac, čovek radi za UBS, a s njim radi taj lik koji je radio kod ovog Vuka sa Vol Strita, mi smo bre bili deca kad je ovaj radio prevare.
Oj lovačkih
ispitivao da ne prati neke od
ovih fudbalskih klubova
Iznervirali ste me pa na brzinu pišem, mislio sam na fudbalske klubove iz londona, tipa Arsenal, Totenhem, Vest Hem itd., ali lik ne prati fudbal, i od sporta je propratio samo ovo što sam napisao.
па не можеш нас баш кривити. ниси све лепо испричао од почетка, јбг. сад се одједном појављује нека другарица која је била ту.
I vol strit nije u londonu
зашто тако пријатељу драги, те смо те изнервирали, те смо говна.... а само смо желели да знамо каква су то издркавања, да упловимо макар на транутак у тај луксузни свет, баханалије и игрице богаташа.
а добили смо по ушима и вређање...
наше намере су биле часне и искрене, ех, пут до пакле поплочан је најбољим намерама каже једна тајландкса пословица
Ma to je tip ljudi Šomi koji unakmi prostitutku odseče joj glavu pa je posle jebe jer samo to još nije probao eto pa da vidi kako je
Trebao sam očigledno da napišem da je jebo Anu Nikolić