Знам лика који је...

1. znam lika koji je vozio pijan auto bez znanja roditelja i kumova

2. Znam lika koji se predstavlja kao profesionalno lice za preporučivanje kineskih telefona a sam nosi Z2

3. taj lik nema obraza

4. IzBosne je. To govori dosta toga XD

5. A zna se da bolji obraz imamo mi u Srbiji

6. svaka ti je ko u njegoša prijatelju

7. E majstore doneo sam ti Tv, ima ton neme sliku, šta može da bude?
    Može da bude radio XDDDDDDD

8. Znam lika koji jede sutlijas sa hlebom.

9. Budala. Pirinač zapravo menja hleb. Ili krompir.

10. Знам лика који води страницу Пујо Шотка
    кретен

11. broj puta da je neko na forumu rekao da zna admina puja šotke: 59

broj puta da je imao tačnu informaciju: 0

šta misliš, koji brojač ću da povećam za jedan sad

12. Taj други. Нисам знао да је то ико помињо

13. кога боли курац уопште

14. ко води ту страницу, мајке ти? увек ме интересовало. прозива нолета што није платио порез, баш ме интересује колико он плаћа пореза.

15. meni su i u REAL LIFE-u objašnjavali ko je admin puja šotke, ne samo na internetu

al uvek se ispostavi da neko baroniše, jednostavno, prevelik je ulog na takvoj stranici da odaš ime i prezime, pa i najbližim prijateljima, nikad se ne zna kad će horda pazarskih muslimana da ti pokuca na vrata i slomi ti kičmu za svaki uvredljiv post u zadnje tri godine

tako da verovatno nećemo nikad saznati pravu informaciju

16. море бит да их има више.. Овај лик је из Косјерића (Косјерића еееј!!!) живи на грбачи државе у Чачку боли га курац за порез. Прсо углаву.

17. а има и ликова који се као ложе на то познавање интернет личности, као знам овога, знам онога. па се испостави да је измислио да га познаје. треба бити јако опрезан са тим. ако знаш ко је, ајде ти, бајо мој, докажи, па да видимо ко се хвали без покрића, а ко стварно познаје људе на интернету.

ЕДИТ: ето, сад је из косјерића, пре је био из новог бечеја, па онда из владичиног хана. шта ли је следеће?

18. To su Bohor i Stevan oni su na fejsbuku sa Strajom. Dokazhi da nije

19. и мене занима ко је пујо

20. Ko vodi negujmo srbski jezik? Ako je uopste sa Vuke.

Ima i нишнoћу.цoм, prozivaju slepce sto izbacuju slike po klubovima. Po forama koje koristi deluje kao da je odavle.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.