Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja ne volim punije, ali one vole mene, iskljucivo. Salim se, volim i ja njih
Ja žene volim organski i nesrećno
ali nije sad da sam to nesto razglasio
A debela riba koja ima harizmu i zna to da iznese, pff
Netačno apsolutno, glavu na panj stavljam da ovakve stavove mogu imati samo likovi koji pičku viđaju na slikama. Gde bre koji vam je kurac, kad imaš normalan seksualni život i da ti priđe vrh pička sa otvorenim pozivom na parenje baš bi se zamislio 10 puta šta iza toga stoji, najverovatnije bi zbrisao glavom bez obzira. O prosečnoj tek neću da pričam.
Ovi što bi na to skočili na prvu ne jebu te ne jebu, tako da nema potrebe pričati.
Srbi ako se nastavite ovako svadjati, izgubicete rat protiv siptara. Bicete prisiljeni da pravite buhtlje i tuljumbe do kraja zivota sirom knez mihailove.
Samo sloga srpina spasaje zar ste zaboravili
plidu turčine napušiš se kurčine
dobroo da u pravu ste ustvari, likovima je 100 puta lakse da nadju kombinaciju za seks na vece nego devojkama....u pravu ste....to sigurno znate iz licnog iskustva jer kad god izadjete svaki put ISKARATE bas dobru ribu cim vam se digne
Predjite malo mene da vredjate, kako bi vratili zivost u sajt i ujedinili se opet. Nemojte dozvoliti da picka neke autorice bude uzrok jaza medju dva jaka srbina, onog iz mladenovca i ovog iz kruga dvojke
Od prozivanja Bohora, preko objasnjavanja muske i zenske seksualnosti do rata sa Siptarima na saljivom sajtu vukajlija.com
I sve to na temi Znam lika koji je
Pa <3
Kad malo bolje pogledam, pa i jeste prosečnom liku lakše pojebati nego curi kad je zasvrbi. Žensko ako se tako ponaša, beže svi od nje na kilometar osim par nejebača, dok se od muškarca očekuje da spopada.
0.23 Jogurta, moj obrezani prijatelju. 0.23 Jogurta te uništilo.
Бановати потурченог Србина Плидуа због овог пецкања наше војне силе путем избора аватра. Увријеђен је народ србски на сајтоу.
Pod komandom najveceg bugarina svih vremena, simeona i zapate, ujedinimo sveta pravoslavna carstva i uspostavimo prevlast na balkanu. Za pocetak, otjerajmo zelenu balijsku zgadiju sa sajta, u stilu luthera iskucajmo 10 zapovesti sajta i stanimo na kraj dolasku stranih agentura
bas zivis u nekoj pecini bombas, ili imas 60 godina pa si staromodan ako mislis da od ribe koja se pojebe na vece svi beze na kilometar
a i druga stvar, ne idu okolo i hvale se ko muski kako su se ISKARALE sinoc nego cute i prave one face kad im kazes AHA ZNAM DA SI SE KARALA SINOC pa kao gledaju zabrinuto ma kakvi sta lupas odakle ti to nisam ja takva
Tebra da imam jedno krvno zrnce bugarsko, imao bih sad njihov pasoš i kao građanin EU negde sada šetao i privređivao.
Pezose, nemas pojma i picku nisi video u zivotu. Nema sta da raspravljam sa tobom nevini decace.
Откад сам упознао Запату почео сам да гледам на Бугаре као на људе, а иста ствар и са потурцима кад сам упознао г. Плидуа. Ако се овако настави ја више нећу имати кога да мрзим, овај сајт ми је промијенио црте личности из коријена.
Dokle cemo da se vodimo povicima iz mase, hercegovackih pravoslavaca koji se silom guraju u redove nas istinskih srba iz brojnih okruga nase svete zemlje. O bosanci, vi nemila ruljo, prestani da se dicite srpstvom nama, koji smo prvi dah pod nebom srpske zemlje udahnuli !