Prijava

Znam lika koji je ostavio mladu zenu koja je bas onako dobra picka i ozenio se nekom pevaljkom od 50 godina i 130 kila zive vage. Voli covek kada ljulja jbg.

znam lika koji je guglao "sjede bake sa dlakavim pičkicama".
stariji je covjek, ali opet je sick :D

Nego da se osvrnemo na ovaj paorski post. Lik koji je seljačina, ne seljak, i koji se glavom namazanom vazelinom gurao u dupe bohoru i psetu izjavi ovo KAO PODRŠKU:

Shomy23
Bohor jedna od sujetnijih glavica na sajtu, ali mi je i kao takav gotivniji od remea i ovih ostalih anonimusa nezanimljih...na njegove postove bar nekad možeš da izustiš ha ha, na one remeove juneće gde na kraju ne kaže ništa konkretno ne možeš ni h...mada opet, koga boli kurac za moje mišljenje, kao i za mišljenje bilo koga ovde, hajmo da sve nesuglasice rešimo toplom rečju, a ne da se tučemo štapovima na ulici. Veliki pozdrav svim ljudima dobre volje 0/

pre 3 dana

Kao prvo, da bi se ušlihtao kaže "bohor je sujetna glavica" (GLAVICA) - u prevodu: Ja bih da branim bohora ali sam ljigava pičkica pa ću stati na stranu većine kao i uvek i napasti onog koga svi napadaju.

PAORE LJIGAVI IZDAO SI IH!

Kao drugo, objašnjava da je bohor duhovit i da se na njegove postove čovek može nasmejati ha ha (HA HA POSTOVI AKA FATAL ERROR)

PAORE LJIGAVI IZDAO SI BOHORA!

Kao treće, ponizan kakav jeste, uplašio se da se nije dovoljno umazao govnima, uzima veliku porciju i maže se po licu da ga ostali vukajlijaši ne bi udarali otvorenim šakama po jagodičnim kostima. (mada opet, koga boli kurac za moje mišljenje, kao i za mišljenje bilo koga ovde, hajmo da sve nesuglasice rešimo toplom rečju)

PAORE LJIGAVI IZDAO SI BOHORA!

znam lika koji zna lika koga je mortus pjanog voz odalamio po fići on preživeo ljudi mislili da je mrtav koliko se odvalio od pića završio u mrtvačnici istreznio se go ispod pokrivača kae ono ladno a ja go jebote imam neku brojku na palcu izašo iz mrtvačnice došo kući ženi najebo kad je popizdela istresla ga komplet obučenog onako uroljanog u kadu i izmlatila oklagijom. posle ne znam šta je bilo

ono ladno a ja go jebote

Ahahahah, oplako!

Sve te priče gde nekog živog smeste u mrtvačnicu misleći da je mrtav da okačite mačku o rep jer je nemoguće

Aj nešto realno, znam lika koji je jeb'o. XD

desilo se da posalju coveka na autopsiju i da mu krv krene jer nije umro do kraja

ko si ti bre ko si ti bre da kazes sta je ko si ti

Znam da ne poshtujete nikad jebeni kopirajat ali sam da narod zna to je pricha autorke Tome Smora.
STOP kradji fora!!!1

U ozbiljnim državama postoji institucija mrtvozornika a u bolnicama radimo i potvrdni ekg i dok ne vidimo ravnu liniju ne proglašavamo smrt. Tako da je to nemoguće

Nesto sam citao da se kao pouzdani znak smrti uzima valjda prestanak mozdane aktivnosti. Ako je tako, Srbijom haraju zombiji.

Utvrđivanje moždane smrti je bitna radi donorstva to se retko radi

mnogo proizvoljnih ocena dajes Zapata, baziranih na limitiranom znanju o odredjenoj oblasti

Веруј Бомбашу, он је експерт за лимитирана знања.

Pa lično se bavim odrzavanjem donora u životu jbg vaaaljda znam ponešto

a ja se bavim autopsijom i krenula je krv jednom coveku kad sam mu radio autopsiju