Prijava

Hahahahahaahahahahahahahaha bukvalno sad slušam Milančeta

U Mld ima bolnica keva radi tamo i mrtvačnica i evo za 30 godina nije niko ustao, reklo bi se da Zap u pravu je

Najbolje lepo ako se ustanovi klinička smrt, da ispale jedan metak tom mrtvacu u glavu, da budu sigurni, a i ako je živ da se ne muči.
Šalim se naravno.

Bohore druže moj ja reko ti se sprdaš kad ono istina živa

Jednom sam setao pored bolnice i ispred idu dva lika koja rade u mrtvacnici i pricaju, ja ne zelim da slusam, ali glasno bas pricaju. Kaze jedan hahaha juce doktorci ispalo nesto i ja uzmem ruku od mrtvaka i prebacim joj preko ramena hahahaha, kao dave se od smeha. Mislim se tamo nema niko normalan.

Klinička smrt kao termin možda postoji ali kao entitet ne. Postoji srčani zastok, respiratorni zastoj, moždana smrt i smrt-smrt. Pa vi kako oćete

ja takođe mislim da se teško može dogoditi sarana živog čoveka, oladi se mrtvac jebote ko je lud da sarani toplog čoveka

Poznavao sam coveka koji bi za 'vlasu rakije isao na rukama

- Ma, gde to može biti istina! Izmišljaju ljudi... Neko je to provalio tako, ljudi su poverovali. Mogli su reći i nešto gore! To je smejurija. Moje komšije se smeju kad to čuju – odsečno negira Milanče, ne odavajući čak i trunku ljutnje.

Hit je sto su tu ”vijest” prenijele skoro sve novine, eto koliko su pouzdane informacije kod nas

Znam lika koji verujte mi nije covek da ga pusti neko na ulicu da se proseta a da ne napravi neko sranje ili da se pobije sa nekim i cudi me kako nije u zatvoru ili u ludari

Znam lika koji verujte mi nije čovek

Ja ne sumnjam da se to dešavalo pre 200 god, i da se sad desi sporadično u zaostalim zemljama ali amerika, hm. Ne verujem

A znaš li da su Ameri toliko opteretili doktore administracijom zbog naplate od zdravstvenog i straha od tužbi da doktori nemaju vremena da se bakću sa popunjavanjem bolničkih kartona, naročito sa terapijama, dijagnozama i apsolutnim ustanovljavanjem da je neko umro, već većinu vremena posvećuju izveštajima kako su primili i tretirali pacijenta i šta su tačno radili? Naročito lekari opšte prakse i oni u ER. Pa svi umesto da pišu dijagnoze i upute snime na diktafon i onda snimak šalju na autsors u Indiju gde neki polupismeni "tenkjukamagen" Prašant ili Gupta iz Mumbaj karton sitija, Dezignejted Šiting Strit bb, popunjavaju umesto doktora i šalju nazad. Pa se lako desi da čoveku izvade zdrav bubreg umesto bolesnog, otfikare levu umesto desne noge, kažu mu da je dobio sidu od mnogo pušenja kurca, a ovamo ima koksaki i slično. Bila frka i pred kongresom oko toga, ali ništa praktično nije uradjeno, big pharma i osiguranja blokirali.

Misliš da onda nije moguće da doktor izdiktira "klinička smrt" ili "near death experience case", a da onda Gupta napiše da je umro još pre 3 dana i ode da se posere ispred radnog mesta?

i ode da se posere ispred radnog mesta?

hahaH

Znam lika koji je na slavi jednom posle koljiva popio onu čašu sa vodom (u kojoj stoje one prljave kašičice)da zalije valjda (bio pjan ko crna zemlja)