Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Znam lika koji je emastičan (emo), ima 1cm duge nokte sa frenč manikirom, oblači se isključivo u crveno i po cijeli dan sjedi u ćošku na faksu i čita Tvajlajt.
(Filozofski fakultet)
@m-a-c-m
Ja bih da mi to koljemo kume.
Znam lika koji je puko šamar kevi kad ga je pred društom kod njega u sobi nazvala nadimkom iz detinjstva (Pišica)
..zguto 3 eksa sinoć i ništa. ali ništa.
Kod nas u Srbiji,ekseri su sranje...znam da su u Bg-u govno,a cuo sam i u celoj Srbiji takodje.Pa zbog toga :)
KILL IT WITH FIRE!
+1
Na faksu smo uglavnom ženske, pa se lijepo uklapa, da je na nekom drugom.. teško bi preživio. :D Al' Tvajlajt..
Знам лика који је закопао мачку у земљу, после је заледио, лика који је свом брату налупао два јаја на око, који је своју кеву гађао папучом и гурнуо је на под, али ипак нисам сигуран у истинитост тих прича! :)
Znam lika koji je plaćao beskućnicima po 5 maraka da im lupa čvoke, a isti je zatvarao mačke u kavez od papagaja i gađao ih vazdušnom puškom dok ne bi crkle. On sada u Beču studira medicinu, a pošto mu je stari primarijus, taj isti lik će biti nekome doktor.
Znam lika koji nema pojma za Nindza kornjace ,a ima 22 godine . Ja pustio skoro , a on : ko su ti ovi ? Ja ne verujem , a on kao prvi put vidim i nije nešto .
Znam lika koji je za vreme rata u Ladu sipao prepečenicu rakiju i vozio bez problema. Taj isti lik je pijan pucao iz zolje dok je iza njega bio zid na jedno metar-dva, usled čega se plamen vratio i dobrano ga opalio po kosi i jakni. Isti lik pre jedno četiri godine kad je bio u šumi aktivirao minu, ranio se, al' jebeš budalu - opet mu nije ništa: puši, pije i zdraviji je od pola omladine.
Jedan lik iz mog sela u (starog) Mini Morisa sipao kerozin. Ljudi pričao da je kroz selo propičio kao metak, a posle nekih 5 kilometara vožnje mu motor zaribao.
Setiću se još...
Знам лика који зна Синана.
Znam likove (plural) koji redovno za Božić u kanal kraj naše seoske crkve bacaju ručne bombe. Da se proslavi rođenje Hristovo...
Znam lika za koga pričaju da je u mladosti jebao krmaču. Sad imao oko pedeset godina.
Znam lika koji je za opkladu pojeo živu žabu. Nagrada je bila bombonjera sa rumom i flaša piva.
Znam lika koji je terao ženu da mu pere noge u lavoru i da stoji kraj stola dok on jede. Naravno, posle par dana je pobegla.
Znam lika, moj komšija, koji je jedno vreme živeo sa dve žene pod istim krovom. Potrajalo je nekih dve sedmice dok jedna od njih nije pobegla, posle oko mesec je i druga iščepila.
Хахахааххахахахахахахахахаххахахахаахахах Луксе!
Leno i ja sam svoju kevu gađao papučom, više puta.
Znam ženku koja zna ženku koja se jebala sa 13 godina. Horor.
Али ово је нешто најјаче што сам скоро прочитао!
Мури зна лика који не зна како му се зове ћале!
znam likusu koja sa 11 godina ima dvoje dece.
I znam lika koji je zabo spric macki u ledja, a pre toga je obrijao i na kraju je zapalio pa uzeo da je gasi sa CO2 aparatom, i onda je bacio sa 4 sprata da joj skrati muke.