Знам лика који је напедеричав, седу косу има и црну фелку са стране. Стално је у друштву неког другог лика што цепа ђитру. Све су напицакни и налицкани. Сви капирамо да су они геј-пар, а они нас кулирају.
Znam lika koji je preda mnom izjavio sledeće:Kad mi dokažeš da postoji Bog,vjerovaću u njega.Pa je posle tri minuta rekao:Dobro,slavim slavu i pravoslavac sam,pa šta?
Znam lika koji je u kofi sopu u sred Amsterdama trazio da mu uz gudru spakuju i 200 grama Grand arome... Isti taj isto vece, opalio trandzu jer je kod normalne rave anal bio 50 jura skuplji!
Ne nego moj ortak jedan retos ja sam mladji nego sam cuo priču da se usro a za kurac video sam kad su mu skinuli gaće na basketu umro sam
http://memegenerator.net/cache/instances/400x/12/12412/12710603.jpg
AHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAA
Знам лика који је напедеричав, седу косу има и црну фелку са стране. Стално је у друштву неког другог лика што цепа ђитру. Све су напицакни и налицкани. Сви капирамо да су они геј-пар, а они нас кулирају.
знам лика који зна лика који је нолајфер
Знам лика који је луууууууууд
Znam lika koji je preda mnom izjavio sledeće:Kad mi dokažeš da postoji Bog,vjerovaću u njega.Pa je posle tri minuta rekao:Dobro,slavim slavu i pravoslavac sam,pa šta?
Ја знам лика, гари је баш је.
знам лика који је у неком кастингу за неки ријалити погрешијо годину рођења а после покушао да се исправи па опет погрешијо
Hahahaha,mislim da i ja znam.
HAHAHAHAH, KOJA POBEDA!
Весна да није можда Иван?
Goran.
Ковачич
Hahahahaha.Taj,bre.
е јбг :)
Znam lika koji je za novu g. popusio 15icu skanka za 4 sata :D
^
Знам и ја пар таквих.
Ја знам неку ђембелу што се хвали да се трпала са Прелџијама....
Znam lika koji je u kofi sopu u sred Amsterdama trazio da mu uz gudru spakuju i 200 grama Grand arome... Isti taj isto vece, opalio trandzu jer je kod normalne rave anal bio 50 jura skuplji!