Знам лика који је...

1. E, ljudi, ja znam lika koji sve ovo čita a pritom radi u MUP Srbije.

2. E, ljudi, ja znam lika koji sve ovo čita a pritom radi u MUP Srbije.

I sta? Padace prijave?

3. Fora, čoveče, šta se pališ?
    Opusti se. Idi gledaj postere.

4. Fora, čoveče, šta se pališ?
    Opusti se. Idi gledaj postere.

Sta cu na posterima?
    I aj da ne spemujemo ovo dzabe ima me odalje na mesec dana.

5. Vladimir Nikovski pre 23 minuta

E, ljudi, ja znam lika koji sve ovo čita a pritom radi u MUP Srbije.

Охо има колега на вукајлији...

6. Ja znam lika čiji ortak ima ortaka koji tvrdi da je jebao Cecu. Pre par godina, kao najopuštenije pokupila ga negde i odvela na gajbu.

7. Znam lika koji je kresnuo direktorku škole na parkingu! bez kurtona.

8. Znam lika koji je kresnuo direktorku škole na parkingu!

Muž direktorkin?

9. U mom malom ali zanimljivom mestu, živi lik koji je devedesetih radio kao žigolo u Beogradu. Pošto je završio sa svojom košarkaškom karijerom, rešio čovek da ubode koji dinar ili za koji dinar.

10. Ја знам лика који је надувао професорку и тај исти лик је скинуо гаће и отишао да одговара.

11. m-a-c-m
    Znam lika koji je emastičan (emo), ima 1cm duge nokte sa frenč manikirom, oblači se isključivo u crveno i po cijeli dan sjedi u ćošku na faksu i čita Tvajlajt.
    (Filozofski fakultet)

Немој ми само рећи да је то новосадски у питању.... И шта је френч маникир?

12. Znam lika koji je zakucao preko mene!

13. Znam lika koji je u bademantilu otisao u skolu.Takodje znam lika koji je odstampao umrlice sa svojom slikom i imenom i nije izasao iz kuce 3 dana posto je polepio,niti se javljao na telefon,a roditelji mu zive u Beogradu tako da niko od njegovih drugara nije mogao da sazna ista.Istripovao covek sve zive... :D

14. ахахахха, која краљина, 'бем ти живот!

15. Jao,cek,pazi ovo.Znam lika koga je rodjeni brat urolao u tepih kad je bio klinac i nije mu dao da ide u skolu... :D Drug iz odeljenja... :D

16. Znam lika koji je pretrcao auto put u 2 popodne

17. Znam lika koga je rodjeni brat urolao u tepih kad je bio klinac i nije mu dao da ide u skolu

Znam lika koji zna da sam urolao brata...

18. Знам лика који зна лика који ради у неком јебачком хотелу у Бегеу и видео Ану Николић како се јебе с неким дебелим, гола.

19. znam lika koi je pred kevom na fiksnom fonu uzviknuo:

Ej brate, el može da se 'Z' neka džidža?

znate fazon,mesto 'DŽ'idžda rekao 'Z'avrši