Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
E, ljudi, ja znam lika koji sve ovo čita a pritom radi u MUP Srbije.
I sta? Padace prijave?
Fora, čoveče, šta se pališ?
Opusti se. Idi gledaj postere.
Opusti se. Idi gledaj postere.
Sta cu na posterima?
I aj da ne spemujemo ovo dzabe ima me odalje na mesec dana.
E, ljudi, ja znam lika koji sve ovo čita a pritom radi u MUP Srbije.
Охо има колега на вукајлији...
Ja znam lika čiji ortak ima ortaka koji tvrdi da je jebao Cecu. Pre par godina, kao najopuštenije pokupila ga negde i odvela na gajbu.
Znam lika koji je kresnuo direktorku škole na parkingu! bez kurtona.
Muž direktorkin?
U mom malom ali zanimljivom mestu, živi lik koji je devedesetih radio kao žigolo u Beogradu. Pošto je završio sa svojom košarkaškom karijerom, rešio čovek da ubode koji dinar ili za koji dinar.
Ја знам лика који је надувао професорку и тај исти лик је скинуо гаће и отишао да одговара.
Znam lika koji je emastičan (emo), ima 1cm duge nokte sa frenč manikirom, oblači se isključivo u crveno i po cijeli dan sjedi u ćošku na faksu i čita Tvajlajt.
(Filozofski fakultet)
Немој ми само рећи да је то новосадски у питању.... И шта је френч маникир?
Znam lika koji je zakucao preko mene!
Znam lika koji je u bademantilu otisao u skolu.Takodje znam lika koji je odstampao umrlice sa svojom slikom i imenom i nije izasao iz kuce 3 dana posto je polepio,niti se javljao na telefon,a roditelji mu zive u Beogradu tako da niko od njegovih drugara nije mogao da sazna ista.Istripovao covek sve zive... :D
ахахахха, која краљина, 'бем ти живот!
Jao,cek,pazi ovo.Znam lika koga je rodjeni brat urolao u tepih kad je bio klinac i nije mu dao da ide u skolu... :D Drug iz odeljenja... :D
Znam lika koji je pretrcao auto put u 2 popodne
Znam lika koji zna da sam urolao brata...
u buksnu
Знам лика који зна лика који ради у неком јебачком хотелу у Бегеу и видео Ану Николић како се јебе с неким дебелим, гола.
znam lika koi je pred kevom na fiksnom fonu uzviknuo:
Ej brate, el može da se 'Z' neka džidža?
znate fazon,mesto 'DŽ'idžda rekao 'Z'avrši