znam lika koji je naduvan stopirao bugarski kamion na 400m od kuce na Dusanovcu i otputovo sa njim do granice kod Nisa jer nije znao znao da mu objasni da stane, ovaj ga nije jebo 2 posto pa lik odustao i lego da spava. izleteo na pumpi kod granice.
Znam lika koji je postavljao neke grane na put da čeka neke druge likove, čekao sa kolcom u kanalu da im jebe mater, ružno ga pogledali jbg u kafani. Sreća pa je sa njim bio ja da nosi drugi kolac lolololol
Znam lika (sebe) koji je prošle godine video onog malog cigana sa jutjuba što nabraja životinje i gradove u Novom Sadu, kad se delila besplatna Koka Kola. Haos.
Znam lika koji je trandža druži se sa mojom sestrom i baš liči na žensko i tako se i prestavlja, volim da tripujem moje drugove da je žensko pa da ga muvaju, ubiće ga neko verovatno uskoro, tako da sam ga znao...
Znam lika koji je na dočeku nove godine u ortakovoj kuću ukrao majonezu.
Znam lika koji je nabio Popa nogom u guzicu kad mu je htio osvjestat kucu.
Znam lika koji ima 21 godinu i prangiju od 22 cm a nikad nije poljubio a kamol jebo curu.
Znam lika koji je ukrao kanidlo u crkvi (istli lik koji je nabio Popa) !!!
znam lika koji je naduvan stopirao bugarski kamion na 400m od kuce na Dusanovcu i otputovo sa njim do granice kod Nisa jer nije znao znao da mu objasni da stane, ovaj ga nije jebo 2 posto pa lik odustao i lego da spava. izleteo na pumpi kod granice.
Знам лика који је у осмом разреду преписивао на контролном и уместо "Оскар Давичо", написао "Оскар Давинчи".
Ајд кад већ помињете школу ..
Знам лика који је избацио столицу кроз прозор, док су други играли испред фудбал .. није било погодђених ..
dirljivo jako......
Znam lika koji je postavljao neke grane na put da čeka neke druge likove, čekao sa kolcom u kanalu da im jebe mater, ružno ga pogledali jbg u kafani. Sreća pa je sa njim bio ja da nosi drugi kolac lolololol
Znam lika koji je jebo ribu
ne ribu nego žensko jebote
Znam lika (sebe) koji je prošle godine video onog malog cigana sa jutjuba što nabraja životinje i gradove u Novom Sadu, kad se delila besplatna Koka Kola. Haos.
Znam lika koji je zapalio kuću ubacivši dve petarde u kreku....
Znam likusu koja je na kontrolnom umesto "Anton Pavlovic Cehov" prepisala "Ante Pavelic".
Znam lika koji je trandža druži se sa mojom sestrom i baš liči na žensko i tako se i prestavlja, volim da tripujem moje drugove da je žensko pa da ga muvaju, ubiće ga neko verovatno uskoro, tako da sam ga znao...
ahahahahahahah pobedaa
Znam lika koji je na dočeku nove godine u ortakovoj kuću ukrao majonezu.
Znam lika koji je nabio Popa nogom u guzicu kad mu je htio osvjestat kucu.
Znam lika koji ima 21 godinu i prangiju od 22 cm a nikad nije poljubio a kamol jebo curu.
Znam lika koji je ukrao kanidlo u crkvi (istli lik koji je nabio Popa) !!!
http://alltheragefaces.com/img/faces/jpg/misc-true-story.jpg
Не сери! Ја знам девојку која се тушира гола. Можда су неке рођаке.
Edi, koliko imaš godina?
7.
Maestro, jes ti onaj što je jebo skrndelja?
Nije to taj.
Ma jeste, znaš da je rek'o da napušta sajt. Ovo mu je garant dupli.
E ne znam da li mu je dupli. Onaj je bio Maestro ♦.