Знам лика који је...

1. Znam lika koji ima malu nuklearku u podrumu.

2. Znam lika koji će za dvadeset dinara izvaditi žvaku ispod stola i početi žvakati.

3. Znam likušu koja je trudna išla na pregled kod veterinara.

4. Znam likušu koja je trudna išla na pregled kod veterinara.

Možda je bila skotna. Kapiraš, sa skotom? Ha ha. Ja sam veterinar, nama je to smešno.

5. Znam lika koji ide u odeljenje sa ovom likušom! Inače su 95 godište. Postaviću cenzurisanu sliku a vi pravu pronađite na netu http://inboxcaffe.com/wp-content/uploads/2012/02/1a.jpg

6. ko je čika koji muze?

7. ko je čika koji muze?

Pravi Ratko Mladić. Anderkavr Ratko Mladić je u Haškom tribunalu.

8. Znam lika koji je sklopio trabanta da cepa na rakiju. Pominjao je i da ide na urin. Ali se to zajebavao. Valjda, jebem li ga, nije normalan. Nosi istu košulju i sako pet godina.

9. Господине и шта каже, колико кошта она? Пошто контам да није дошла да јој објашњава физику док је вата за сису.

10. E taj ortak što ide sa njom u odeljenje takođe pravi defke na vukajliji. Ne znam kako on nije napisao nešto o ovoj likuši. On kaže za nju da je "drolja koja se jebe za novce" i gabor. Pitaću ga za cenovnik pa ću vam javiti :D

ZNAM LIKA KOJI SE PLAŠI BEKIJA BEKIĆA! Inače moj ortak je kao mali sanjao da ga napada neko čudovište i istraumirao se. To čudovište je ličilo na Bekija Bekića, tako da se on celo svoje detinjstvo plašio Bekija! (nije baronija)

11. Znam lika ciji drug podrigivanjem moze da rece "elektrodistribucija danas ne radi" i jos znam lika koji pred gostima pisa u dvoriste svoje kuce i cera goste da i oni s njim pisaju.

12. đe si Meśa, nema te sto godina

13. znam lika koji može da pimpuje loptu u nedogled, a pojma nema digra fudbal, ozbiljno. nevera.

14. Dje si Paninaro kuco junacka posle nase, ala sise ti zabrojao ccc... :)

15. neka si ti došao da spasiš forum :)
    znam jednoga što može šesnaest kolutova unaprijed u vodu da napravi.

16. Znam lika ciji je kum napravio slagalicu na fejsu.

17. знам лика чији је ортак испијао свој урин у покушају да докаже да је Бер Грилс фаца и авантуриста попут Индијане Џонса

18. Знам лика који је... У ствари не знам, али га мој ортак зна... Тј. знао...
    ДАКЛЕ, који је регрутован у аустроугарску војску, па пребегао у српску (све то у првом светском рату), био рањен, послат у русију, трансибирском железницом путовао до источне руске обале, бродом отпловио око Индије, кроз Суецки канал и вратио се у Грчку и прикључио војсци на солунском фронту.

19. Znam lika koji je j**o Marijanu Mičić i Olju Crnogorac u svojoj rajskoj rezidenciji.Biznismen i čovek veliki mogućnosti ... drži samo 85% Vojvodine pihhh šta je to ?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.