..kada nam je naša drugarica saopštila da je trudna, pitao "Je l' muško ili abortus?". Gledali onaj film "Diktator", pa kao da ispadne faca. Rekla je abortus, i izletela da plače, svi muškarci se smejali jedno pola sata.
Znam lika koji tvrdi da kada ga je keva poslala da kupi mixer u Maksiju, zbog velike gužve on zapalio za Los Andjeles da kupi. Taj isti lik reko da vozio neku ribu na motoru, autoputem i brzinom od 450 km/h. I cepa on tako jedno 10 minuta, kad oseti da mu lakši motor. Pogleda on iza sebe i vidi da je nema devojka. Vrati se jedno 2 kilometra nazad i vidi devojku mrtvu, a na asvaltu krvlju napisao: "Pero, volim te".
Знам лика који је скочио са 10ог спрата тј. 30 метара висине, љољнуо на бетон и преживео, сад једино једну ногу не може скроз да савије у колену..иначе му није ништа.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
I sad je prso sa mozgom verovatno.
..kada nam je naša drugarica saopštila da je trudna, pitao "Je l' muško ili abortus?". Gledali onaj film "Diktator", pa kao da ispadne faca. Rekla je abortus, i izletela da plače, svi muškarci se smejali jedno pola sata.
Znam lika koji ima istu, ALI ISTU facu k'o troll. Neverojebenovatno. Pod trol se podrazumeva ovaj.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/7/78/Trollface.svg/200px-Trollface.svg.png
Pušio sam sebi.
Znam lika koji je definisao purenjak!
Поцетио ме верцингеторикс. Знам лика који је пао са зидина петроварадинске тврђаве и није му било ништа. Није ни сломио ништа. Одма устао човек.
Kad sam kod ove teme, znam lika koji pijan bolje vozi nego trezan. Lično se uverio.
Знам лика који је нашо геокеш и свршио у исти.
znam lika koji nikad nije upao u bunar, nijednom.
Не знам, али мој друг зна лика који јесте.
Znam likušu koja je odbila ponudu od milion evra da radi za francusku vojsku, i umesto toga odabrala da bude profesor.
Znam lika koji tvrdi da kada ga je keva poslala da kupi mixer u Maksiju, zbog velike gužve on zapalio za Los Andjeles da kupi. Taj isti lik reko da vozio neku ribu na motoru, autoputem i brzinom od 450 km/h. I cepa on tako jedno 10 minuta, kad oseti da mu lakši motor. Pogleda on iza sebe i vidi da je nema devojka. Vrati se jedno 2 kilometra nazad i vidi devojku mrtvu, a na asvaltu krvlju napisao: "Pero, volim te".
Kakav baron jebote...
Pušio sam sebi.
Ovo je prikladnije na temi: "Moram nekome da se pohvalim".
Знам лика који је скочио са 10ог спрата тј. 30 метара висине, љољнуо на бетон и преживео, сад једино једну ногу не може скроз да савије у колену..иначе му није ништа.
Hahahhaha
Znam lika koji je kenjao u bazenu. Olimpijskom.
Znam lika koji je rekao nastavniku "Mogu u WC, kenja mi se?!".
Znam lika koji je rekao nastavniku "Mogu u WC, klanja mi se?!". Inače, lik je musliman.
Znam lika koji je spicio nastavnika jabukom u glavu i ovaj pao dole.