Знам лика који је...

1. Znam lika koji, sa svojih šesnajs' leta, već dve nedelje šeta tri ribe, pri čemu nijedna ne zna za druge dve.

2. Да тешко је наћи три рибе, а да ни једна другу не зна, а ово за шетњу, па ај да је нешто више од шетње, па рећи да је тешко...

3. Знам лика који крао нет док је био на послу и био пресрећан што коначно то може да ради. Када је дошао кући, схватио је да је крао од самога себе.

4. Znam lika koji se jednom ubio ko stoka i krenuo da trči sprintom. Tada mu je na pamet palo da ne bi trebalo da trči dok je pijan, pa je probao da stane u mjestu. Zbog inercije je malo poletio i pao na asfalt. Pritom je sjebo laktove, dlanove, koljena. Krvi je bilo na sve strane. Otišao je kući ali nije mogao da nađe ključ od ulaza u zgradu pa je zvonio svima redom na interfon. Jedna stara komšinica se smilovala i sišla lično da otvori vrata, a on je ušao i rekao onako pijan i krvav:"Hvala bako!"

5. Znam ribu koja je u petom mesecu trudnoće prevarila verenika sa nekim njegovim ortakom.

6. Znam lika koji je jeb'o u trećem razredu. Svojim očima sam video.

7. Знам лика чији родитељи се баве пчеларством.

8. А јел може " Знам ликушу..."?

9. Знам ликушу која ме је јебала. Пичком. Осећао сам се као оне рибе које сам ја јебо, начи до јаја у преводу.

10. Znam lika koji zna lika koji je pao sa kalemegdanskih bedema i nije mu bilo ništa. Posle su ga zajebavali, jer je bio mortus pijan, da je pao trezan, verovatno bi se ubio.

11. Znam lika koji je odsekao mački nogu :O boles'

12. Знам лика који се напио ко буља, па је Кнезом шетао у гаћама у 6-7 сати ујутру.

13. Знам лика који је бајсом због неке бивше ишао из Новог Сада до Пирота.

14. Знам лика који је убио свог пса, и углавном му је лобању извадио(не знам којом је методом) и притиснио вилицу на руке и ноге, да изгледа као да га је изуједео да би добио паре од осигурања.

15. Znas kako, Duce? Skuva glavu od kera i onda spadne meso sa nje. Onda se "ujede" kerovim zubima. Moja keva radi u opstini pa su kod nje dolazili neki cigani koji su koristili tu metodu da bi uzeli pare od opstine.

16. Bolesno, ali i delotvorno.

17. Provalili su ih lako, uzeli su kurcinu.

18. Знам лика који је завршио ЕТФ у року са просеком 10,00

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.