Prijava

Znam lika koji, sa svojih šesnajs' leta, već dve nedelje šeta tri ribe, pri čemu nijedna ne zna za druge dve.

Да тешко је наћи три рибе, а да ни једна другу не зна, а ово за шетњу, па ај да је нешто више од шетње, па рећи да је тешко...

Знам лика који крао нет док је био на послу и био пресрећан што коначно то може да ради. Када је дошао кући, схватио је да је крао од самога себе.

Znam lika koji se jednom ubio ko stoka i krenuo da trči sprintom. Tada mu je na pamet palo da ne bi trebalo da trči dok je pijan, pa je probao da stane u mjestu. Zbog inercije je malo poletio i pao na asfalt. Pritom je sjebo laktove, dlanove, koljena. Krvi je bilo na sve strane. Otišao je kući ali nije mogao da nađe ključ od ulaza u zgradu pa je zvonio svima redom na interfon. Jedna stara komšinica se smilovala i sišla lično da otvori vrata, a on je ušao i rekao onako pijan i krvav:"Hvala bako!"

Znam ribu koja je u petom mesecu trudnoće prevarila verenika sa nekim njegovim ortakom.

Znam lika koji je jeb'o u trećem razredu. Svojim očima sam video.

Знам лика чији родитељи се баве пчеларством.

А јел може " Знам ликушу..."?

Знам ликушу која ме је јебала. Пичком. Осећао сам се као оне рибе које сам ја јебо, начи до јаја у преводу.

Znam lika koji zna lika koji je pao sa kalemegdanskih bedema i nije mu bilo ništa. Posle su ga zajebavali, jer je bio mortus pijan, da je pao trezan, verovatno bi se ubio.

Znam lika koji je odsekao mački nogu :O boles'

Знам лика који се напио ко буља, па је Кнезом шетао у гаћама у 6-7 сати ујутру.

Знам лика који је бајсом због неке бивше ишао из Новог Сада до Пирота.

Знам лика који је убио свог пса, и углавном му је лобању извадио(не знам којом је методом) и притиснио вилицу на руке и ноге, да изгледа као да га је изуједео да би добио паре од осигурања.

Znas kako, Duce? Skuva glavu od kera i onda spadne meso sa nje. Onda se "ujede" kerovim zubima. Moja keva radi u opstini pa su kod nje dolazili neki cigani koji su koristili tu metodu da bi uzeli pare od opstine.

Bolesno, ali i delotvorno.

Provalili su ih lako, uzeli su kurcinu.

Знам лика који је завршио ЕТФ у року са просеком 10,00