Знам лика који је...

1. Lako ih je pomešati. Nijedna od navedenih zemalja, bar zvanično, nije učestvovala u 2. svetskom ratu te se iste često mešaju jedna s drugom. A i sve tri su (bile) kraljevine. Osim Švajcarske.

A i zaboravio si da su sve tri u Evropi.

Pa ne znam baš. Ja mislim da ne znam nijednu osobu koja ne zna bar ovo osnovno iz geosa a da rastura matu i fiziku.

Ih, pa znam i ja osnovno iz matematike i fizike :D

AMENO!

2. A i zaboravio si da su sve tri u Evropi.

I imaju kontinentalnu klimu. Osim Švecke. I Španije.

Ih, pa znam i ja osnovno iz matematike i fizike :D

Pa pazi, ne znam šta smatraš osnovnim iz mate. Ako su to bukvalno one osnovne operacije, kaunt mi in. :D Ako ne, ćaaaoooo. :) Ja realno toooolikkooo ne znam matu da me je jebena sramota samog sebe jako često.

3. Blejk dečače, prestani da im iznalaziš opravdanja, glupi su i tačka :)

4. I imaju kontinentalnu klimu. Osim Švecke. I Španije.

I nisu u EU. Osim Španije. I Švecke.

Pa pazi, ne znam šta smatraš osnovnim iz mate. Ako su to bukvalno one osnovne operacije, kaunt mi in. :D Ako ne, ćaaaoooo. :) Ja realno toooolikkooo ne znam matu da me je jebena sramota samog sebe jako često.

Da bre, ništa koren, ništa izvod, ništa geometrija, samo sabiranje, oduzimanje, množenje. Deljenje ponekad ubodem.

5. Znači ista priča. :) Aj da ne bude žešći spem, znam lika koji je rek'o da možeš iz mesta da kreneš trećom.

6. Realno.

Ja znam lika koji je mislio da Stairway to heaven peva Deep Purple.

7. Znači ista priča. :) Aj da ne bude žešći spem, znam lika koji je rek'o da možeš iz mesta da kreneš trećom.

HA.. ja znam lika koji je rekao da ferari pravi dobre sportske modele.

8. Znam lika koji može da prdne kada god hoće.

9. Pa ono, Enco mi se čini prilično dobrim sportskim modelom. :D

10. Na ekskurziji u Firenci, vodič mi je rekao da je 2000. Peskara birala između njegovog trinaestogodišnjeg sina i tada nekog njegovog vršnjaka po imenu Leo Mesi. Za Mesija su morali da plate Njuelsu 50.000 evra, a sina od ovog za džabe. Uzeli su sina od vodiča,koji sada igra u Seriji B za Albinolefe

11. znam lika koji je rek'o da možeš iz mesta da kreneš trećom.

Pa ja mislim da svaki dizelaš može da krene iz treće.....ja barem sa mojim mogu

12. Blake Griffin
    Znači ista priča. :) Aj da ne bude žešći spem, znam lika koji je rek'o da možeš iz mesta da kreneš trećom.

I ja sam kretao iz treće, i benzincem i dezelašom, sve je do tehnike :D

A jestel skontali kolko Hitler s prošle strane liči na Dodika, tj. Dodik na njega? Uklonite brkove sa te Hićine slike i dobićete jebenog Dodika!

Au, jbt!

Elem, upoznao sam kamiondžiju koji popije gutljaj dizela na svaku litru piva - da ne padne na alkotestu.

13. Znam lika koji može da prdne kada god hoće.

Znam likakoji pičkom može da prdne kad hoće.lik je žensko

14. Znam likakoji pičkom može da prdne kad hoće.lik je žensko

http://thecryptojournalist.files.wordpress.com/2011/02/hill-dawg-shocked-open-jaw.jpg?w=450

jel znam ja mozda????

15. Pa ja mislim da svaki dizelaš može da krene iz treće.....ja barem sa mojim mogu

Слушај оове, ја у двесташестици бензин 1.1 кренем комотно у четвртој на равном без пробијања гаса, може и у петој, гарантујем. РИП квачило, корпа квачила, ламела и остале пичке матерне.

16. Znam lika koji je na popravnom iz srpskog, došao...i komisija mu kaže: Viljem Šekspir Hamlet?
    On mrtav 'ladan odgovara može Hamlet nisam baš Šekspira spremao...

Čisto da malo pokrenemo temu...

17. Знам лика који у занимљивој географији није могао да се сети имена на У а зове се Урош.

18. Znam lika koji je kenjao sa Karlovog mosta u Pragu.

19. Знам лика који је пребио човека који има протезу уместо ноге, а онда му скинуо протезу и тукао га протезом по леђима још десетак секунди.

20. Znam lika koji je, usled nedostatka toalet papira, brisao dupište šmirglom.

Ја сам са другаром био једном у Тителу да мувамо неке бичарке . На страну што сам могао да добијем батине . Но после изласка кренемо ми кући кад се овом прикењало опасно . Није могао да се суздржи до Баранде , а ни до првог кафића . Лик се ладно завукао испод неког дрвета и искењао се . Највећа фора је била што у Тителу нема тротоара него зелена површина па пут , тако да се овај покењао некоме испред врата . Исто тако није имао са чиме буљу да обрише и ја му добацим '' Откини лист па замажи бар мало '' , а он ми каже '' Оћу курац срао сам испод јеле '' .

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.