Знам лика који је...

1. Poznavao sam lika čiji je ortak u Herceg Novom prišao nekom narodnom poslaniku s leđa dok je ovaj sjedio u bašti kafića i kurcem ga izudaro po ćelavoj glavurdi. Završio je u zatvoru naravno, ali je ušao u legendu za sva vremena.

Ajd pozovi ga da dođe u Jagodinu?

2. Ahhahhahha, Valdemare

Znam lika, koji zna lika koji je pišao u fioci od šporeta kad je bio u gostima.

3. Znam lika kome je želja da siluje Mirjanu Joković!

Hahahahahahahahaha!
    Znam lika kome je želja da ga siluje Mirjana Joković! Ali ne mogu to da vizualizujem, nikako, nipošto...

4. Znam lika koji zna pravog Tihog i Prleta.

5. Znam lika koji zna lika koji je 2005. otisao na Pink Floyd reunion.

Znam likusu koja nije znala da moze da pise velika slova sa shiftom nego je palila keps.

Znam lika koga su utripovali da ima tumor ma mozgu. Istog lika su utripovali da ima bombu u sebi.

6. Znam lika koji je reko' ''Zašto su avionom došli po mladića kad je Hag u Srbiji''

7. Znam lika koji trenira vaterpolo i kome je zadatak bio da na jednom treningu čuva Vanju Udovičića, kaže da ga je Vanja tako smotao u bazenu za tri sekunde da je počeo da se davi i nije mogao da se oporavi pola sata. Bilo pre manje od mesec dana.
    Znam lika kog je pijanog kući nosio lik koji je sinoć dao gol partizanu. lolo
    Znam lika koji je pijan pišao sa vrata ortakove kuće kad smo bili na rođendanu i znam lika koji je ćaletu tog ortaka na istom rođendanu rekao da jede govna.
    Znam lika koji je upisan u napomenu jer je "pucao iz mitraljeza na času".

8. знам лика који је рекао кеви да пуши курац.
    знам лика који је добио укор због ''покушаја убиства'', а само гађао лика патиком лололо.

9. Znam lika koji se israo na parce papira, pa je onda uhvatio za papir i bacio to govno komsiji na kola.

10. Znam lika koji je žensko ali ne voli izraz "likuša".

11. Znao sam lika koga su zvali Jadni Jorik.
    http://moviecrypt.files.wordpress.com/2011/11/theplaysthething.jpg?w=549
    Na kraju sam mu rekao: Where be your gibes now? Your gambols? Your songs? Your flashes of merriment, that were wont to set the table on a roar?

12. Znam lika koga su mrtvog pijanog udarali kurcem po glavi. A znam i lika koji ga je šamarao.

13. Znam lika koji je poznavao jednog matorog koji kako priča kaže - Svakodnevno zavezivao kozu ispred kuće da pase. Pošto je imao 3 nemirna sina duboko u pubertetu, jednom ih je uhvatio kako jebu kozu u pola belog dana. Istog trenutka je odvezao kozu i otišao da je proda. Na pitanje njegove supruge zašto je prodao kozu odgovorio je sa "NEĆU KURVU DA IMAM U KUČI".

14. znam lika koga kerovi prate stalno i to desetak njih,bilo koji kerovi bilo gde,cim ga primete odmah za njim...

15. Znam lika koji je jebao ovcu.

16. Družio sam se jedno vrijeme sa likom koga je djevojka poslije dugogodišnje veze ostavila i udala se za njegovog profesora na fakultetu, kod kog je kasnije morao da položi neke od najtežih ispita. Voleći je, i pored svega toga, posvetio joj je prvu zbirku svoje poezije.

17. Znam lika koji je probušio rupu izmedju svoje sobe i wc-a da bi mogao da gleda podstanarku kako se tušira i to deset centimetara ispod plafona što i nije čudno jer je dugo godina bio uveren da crnci imaju crn musper.

18. znam lika koga kerovi prate stalno i to desetak njih,bilo koji kerovi bilo gde,cim ga primete odmah za njim...

Jebote, to sam ja... Noću pogotovo, prvo se prilepi jedan, onda još par, i na kraju ide čopor. Ali to je dobro jer te u nesigurnim krajevima zaobilaze dripci.

19. Znam lika, koji zna lika koji je pišao u fioci od šporeta kad je bio u gostima.

jel imao oko 4-5 godina. ako jeste, znamo se lololo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.