Знам лика који је...

1. Znam lika koji je smrko amfetamin...

знам лика који је шмркао алеву паприку, туцане цигле, песак, прашину, брашно, со, оно степ срање од сока и све могуће и немогуће прашкове.

2. Znam lika koji je prokockao pare za prelivanje koljiva, pa kupio flašu vina u dragstoru i sam ga prelio.

3. znam lika koji je kevi poslao sliku kurca. umesto nekoj devojci.

4. Školjkaboj
    Znam lika koji je smrko amfetamin...

Ne vidim ništa neobično, s obzirom da amfetamin konzumiraju mnogi studenti dok spremaju ispite kako bi poboljšali koncentraciju i pamćenje...

5. Знам лика који је прије једно 25 година пребио Митра Мирића. Тај лик је мој ћале.

6. Знам лика који се шетао са рибом кроз крај и кад га питао неки познаник 'Реџи брате, шта се ради?' он одговорио 'Ево ништа брате, шетам спичком'

плач мајке јевросиме

7. fakeru00, to je laz jer mitru "ne moze niko nista" :)

8. Па добро, јачи је од судбине, али претпостављам да није јачи од мог ћалета лолол. Кад осмотрим особину транзитивности из математике, контам да, ако је митар јачи од судбине, а ћале од митра, онда је и ћале јачи од судбине. ФУЦК ЈЕАХ, МОЈ ЋАЛЕ НАЈЈАЧИ

9. jedan pajdoman iz kraja...sav osusen od pajda stalno zickao ljude za pljuge...par godina za redom mi je prilazio cesto i pitao stalno,ali stalno isto-,,e,izvini,imas cigaru,krenuo sam na svadbu,a kako cu na svadbu bez cigare,, uz onaj pajdo osmeh,najjaci je...sad ne znam sta je s njim,nisam ga video brda,vrv je u zatvoru ili mrtav...

10. Znam lika koji je kupio Ćirilka jer mu je hitno trebala podloga i karton za flop.

11. Знам лика што је јебо кокошку, додуше под присилом, ал опет, летело је перје лоло

12. Знам лика што је јебо кокошку, додуше под присилом, ал опет, летело је перје лоло

Znam i ja,al' ovaj je takodje lizao jednoj zenki dalmatinca.Decko bas nije normalan.

13. Znam lika koji je kenjao sa četvrtog sprata jednog hotela u Vrnjačkoj Banji. Isti taj je prodavao lažne prijemne iz matematike za 6000.

14. Takođe, znam jednog koji je nastao iz incesta.

15. Takođe, znam jednog koji je nastao iz incesta.

Jel čitav?
    Mada znam i ja, npr Kleopatra i te fore... :)

16. Jedan je za opkladu pojeo govno drugog lika, na tanjiru sa sve priborom, i osvojio kao nagradu trkački bajs vredan više stotina evra.

17. Jedan je za opkladu pojeo govno drugog lika, na tanjiru sa sve priborom, i osvojio kao nagradu trkački bajs vredan više stotina evra.

Dobra opklada, znam neke koji bi rado pojeli govno za takvu biciklu.
    Podseti me na lika koji je za 200 - 300 din liže puža, sav sluzav bio.
    Ili lika koji je ponavljao treću god. sr. šk. da bi išao sa bratom zajedno u školu. Brat trebao da krene u prvu. Boli ga uvo, škola mu ionako nije ništa značila.

18. Znam lika koji je bacio konjski polni organ bivšoj sa rečenicom: Pošto nisi htela moj, evo ti ovaj.