Па добро, јачи је од судбине, али претпостављам да није јачи од мог ћалета лолол. Кад осмотрим особину транзитивности из математике, контам да, ако је митар јачи од судбине, а ћале од митра, онда је и ћале јачи од судбине. ФУЦК ЈЕАХ, МОЈ ЋАЛЕ НАЈЈАЧИ
jedan pajdoman iz kraja...sav osusen od pajda stalno zickao ljude za pljuge...par godina za redom mi je prilazio cesto i pitao stalno,ali stalno isto-,,e,izvini,imas cigaru,krenuo sam na svadbu,a kako cu na svadbu bez cigare,, uz onaj pajdo osmeh,najjaci je...sad ne znam sta je s njim,nisam ga video brda,vrv je u zatvoru ili mrtav...
Jedan je za opkladu pojeo govno drugog lika, na tanjiru sa sve priborom, i osvojio kao nagradu trkački bajs vredan više stotina evra.
Dobra opklada, znam neke koji bi rado pojeli govno za takvu biciklu.
Podseti me na lika koji je za 200 - 300 din liže puža, sav sluzav bio.
Ili lika koji je ponavljao treću god. sr. šk. da bi išao sa bratom zajedno u školu. Brat trebao da krene u prvu. Boli ga uvo, škola mu ionako nije ništa značila.
знам лика који је шмркао алеву паприку, туцане цигле, песак, прашину, брашно, со, оно степ срање од сока и све могуће и немогуће прашкове.
Znam lika koji je prokockao pare za prelivanje koljiva, pa kupio flašu vina u dragstoru i sam ga prelio.
znam lika koji je kevi poslao sliku kurca. umesto nekoj devojci.
Znam lika koji je smrko amfetamin...
Ne vidim ništa neobično, s obzirom da amfetamin konzumiraju mnogi studenti dok spremaju ispite kako bi poboljšali koncentraciju i pamćenje...
i?
Знам лика који је прије једно 25 година пребио Митра Мирића. Тај лик је мој ћале.
плач мајке јевросиме
fakeru00, to je laz jer mitru "ne moze niko nista" :)
Па добро, јачи је од судбине, али претпостављам да није јачи од мог ћалета лолол. Кад осмотрим особину транзитивности из математике, контам да, ако је митар јачи од судбине, а ћале од митра, онда је и ћале јачи од судбине. ФУЦК ЈЕАХ, МОЈ ЋАЛЕ НАЈЈАЧИ
jedan pajdoman iz kraja...sav osusen od pajda stalno zickao ljude za pljuge...par godina za redom mi je prilazio cesto i pitao stalno,ali stalno isto-,,e,izvini,imas cigaru,krenuo sam na svadbu,a kako cu na svadbu bez cigare,, uz onaj pajdo osmeh,najjaci je...sad ne znam sta je s njim,nisam ga video brda,vrv je u zatvoru ili mrtav...
Znam lika koji je kupio Ćirilka jer mu je hitno trebala podloga i karton za flop.
Знам лика што је јебо кокошку, додуше под присилом, ал опет, летело је перје лоло
Znam i ja,al' ovaj je takodje lizao jednoj zenki dalmatinca.Decko bas nije normalan.
Znam lika koji je kenjao sa četvrtog sprata jednog hotela u Vrnjačkoj Banji. Isti taj je prodavao lažne prijemne iz matematike za 6000.
Takođe, znam jednog koji je nastao iz incesta.
Koji tip incesta?
Jel čitav?
Mada znam i ja, npr Kleopatra i te fore... :)
Jedan je za opkladu pojeo govno drugog lika, na tanjiru sa sve priborom, i osvojio kao nagradu trkački bajs vredan više stotina evra.
Dobra opklada, znam neke koji bi rado pojeli govno za takvu biciklu.
Podseti me na lika koji je za 200 - 300 din liže puža, sav sluzav bio.
Ili lika koji je ponavljao treću god. sr. šk. da bi išao sa bratom zajedno u školu. Brat trebao da krene u prvu. Boli ga uvo, škola mu ionako nije ništa značila.
Znam lika koji je bacio konjski polni organ bivšoj sa rečenicom: Pošto nisi htela moj, evo ti ovaj.