Знам лика који је...

1. Maestro ♦ to je drugi autor. Ja sam Mare Maestro. A šta je skrndelj?

2. kao da nikad nisi jebo skrndelja pa se praviš lud...

3. Pa nije. I on je nackli.

4. Знам лика који зна лика који је кеви одсекао главу.

5. у јбте. знам лика који је повратио риби у уста док су се љубили пијани хаха

6. Uh, Edi..:)

Ево, сад линковано! :Д

7. Znam lika koji je u kafanskoj tuči vestern tipa sjedio na svom prijatelju i šopao ga u stilu MMA boraca. Onda se skontao, pridigao momka, izvinio se i nastavio da bije drugog lika.

8. mylyca
    у јбте. знам лика који је повратио риби у уста док су се љубили пијани хаха

Haa ja znam 2 takva xDD

znam lika koji je ispegliro celu stanicu kod pošte u Zemunu, napravio fora 10 barica svuda po stanici XD

9. знам лика који се ложио на своју кеву и купово јој плишане медведиће. на крају ју је силово у кади док се брчкала. после се обесио у вешерници.

10. E ja znam jednog Nikolu Lazića ozbiljno

11. ja znam lika koji je usao u kola,izbacio vozaca,pa ga prebio,a onda vozio daleko u picku materinu do nekih suma,suvozac se usrao i primetio policiju pa im mahao...inace sve to bez ikakvog razloga

12. Znam lika koji je izlomio čitav komp samo zato što mu je skor na CS-u bio 0-6 ...

13. Znam lika kog su udarila kola dva puta u razmaku od pola sata. Na veče mature u srednjoj školi.

14. Znam lika koji je izlomio čitav komp samo zato što mu je skor na CS-u bio 0-6

Знам лика који је због глупљих игрица сломио десетак тастатура, мишева и пар Терминатора.

15. пар Терминатора.

UNFORGIVABLE!

16. Знам лика који је због глупљих игрица сломио десетак тастатура, мишева и пар Терминатора.

Ovaj moj drugar je bio u igraonici .. morao posle da plaća sve što je izlomio lolo

17. Okle ti mene znaš?

Stefane, ti si ? :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.