Своје слике на аватару профила на Вукајлији - зиљавост сама по себи или жеља да другима покажете зиљавост?

1. Takodje, ziljavije od pisanja lololo, pandan, cila, jebem..Je jedino to kada ih uzivo upotrebljavas u govoru (da neki ljudi to stvarno rade). Kakva retardiranost..

Mojne si StefanKostić ;)

2. pogledajte profil maje ns, e to ja zovem dobre sise

3. Te fore su dosadnije od one na kurcu te nosam.

4. Zao mi je sto fejsbuk dozivljavas na taj nacin. Uostalom 30 000 ljudi je ovamo nagrnulo pravo sa fejsa, tako da ti teorija pada u vodu jebiga. Sajt treba popularizovati i kvantitatizovati kako bi se prodao, vrlo jasno.

Kacenje slike na profil ne predstavlja personifikaciju rada, vec 50 ljudi zna kako izgledam, petnaestak - dvadeset ljudi i poznajem. S druge strane, cenim misljenja vrlo malog broja ljudi, a posto sam ovde vec duze, taj stav nije ishitren.

Te s toga vrlo mi je nebitno koliko ko ceni moje pisanje, postere, postovanje i samo ponasanje. Zajebavam se Caro malo vise nego sto pretpostavljas, ali na neke druge nacine. Otvaranje ovakvih tema i pisanje retardiranih reci na cetu po 5 sati dnevno nije zajebancija vec otupljivanje i umobol.

5. Melkijades

Zao mi je sto fejsbuk dozivljavas na taj nacin. Uostalom 30 000 ljudi je ovamo nagrnulo pravo sa fejsa, tako da ti teorija pada u vodu jebiga. Sajt treba popularizovati i kvantitatizovati kako bi se prodao, vrlo jasno.

Nema tebi tu šta da bude žao! Sajt treba popularizovati ali to nema veze sa identifikacijom sa fejsbukom. To što je ista masa i ovde i tamo ne znači da treba isto da se ponašaju na oba mesta. Ni u bioskopi i pozorištu se isti čovek ne ponaša jednako, ne ponaša se jednako ni u svakoj kafani!

Kacenje slike na profil ne predstavlja personifikaciju rada, vec 50 ljudi zna kako izgledam, petnaestak - dvadeset ljudi i poznajem. S druge strane, cenim misljenja vrlo malog broja ljudi, a posto sam ovde vec duze, taj stav nije ishitren.

Razlog više obzirom da poznaješ te iste ljude a druge ne ceniš je da ne kačisš svoju fotografiju!

Te s toga vrlo mi je nebitno koliko ko ceni moje pisanje, postere, postovanje i samo ponasanje. Zajebavam se Caro malo vise nego sto pretpostavljas, ali na neke druge nacine. .

Ne mogu da znam koliko se zajebavaš ili ne jer kažem ti, ne mogu da ti upadam u um ali te doživljavam dosta ozbiljno pa ti zato tako i odgovaram.

Otvaranje ovakvih tema i pisanje retardiranih reci na cetu po 5 sati dnevno nije zajebancija vec otupljivanje i umobo

Nije da nije, ali to je neka druga priča, to je siključiva dokonost a bolje i to nego da ljudi gledaju tv ili recimo drkaju po ceo dan. Svako svoje slobofdno vreme kreira kako želi a jbg, ti imaš soma defki, koliko je vremena trebalo da se napišu, koliko si se puta žalio na obrisanu i tako to.... jednostavno ako kačiš slike boli te kurac ali lolololo je jedna sasvim druga priča!

6. Melkijades spemuješ temu od svog prvog posta na njoj. Pričaš o četu i pandanizaciji a to nije tema nego sopstvene slike na profilu. I mnogo si negativan čoveče, samo nešto kritikuješ i pljuješ po drugima (na ovoj temi). Ooopusti se i piši o temi a sa Carom se raspravi preko PVT-a jer nas sve smaraš ovako s tim bacanjem hejta po nama koji smo, avaj, manje inteligentni od tebe. :) Nešto mi fali u komentaru... a da: lololollolo!

7. hahahahhahahahah

Shto vam se chini da je ovde neko zilj? Kontash lolololo

8. SOS AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

9. Pa to sam upravo Cari objasnjavao. Ovde mogu da budem i mracan i ozbiljan, negativan..Inace ovih soma definicija su vezba razlicitih stilova pisanja, koristi mi u jednu ozbiljniju svrhu.

Caro u bioskopu i pozoristu se ljudi ponasaju na odredjene nacine i po odredjenim pravilima, jer im se ne blamira pred stotinama ljudi. Ovde imas nadimak, stavis random sliku, niko te ne vidi niti poznaje i teraj.

Uostalom, pogledaj deset najaktuelnijih postera i definicija u bilo kom trenutku, pogledaj aktivne teme na forumu u bilo kom trenutku, uvideces da je sajt jednakog kvaliteta kao fb i to je jednostavno to.

Uostalom, dolaskom mase sa fb pocele su i da se mecu fotografije na profil, u cemu nema niceg loseg - neko ce se nekome svideti pa ce mozda pasti i neki seks ;]

10. Jel hoce meni neko da objasni koja je fora sa Stefanom Kosticem?

11. hahahahahahhahahahahaha e pitaj ga baš hahahaha

12. Ne, ozbiljno, o cemu se radi?

13. Ja ga upoznao, fin neki momcic, kulturan, ne prica puno, malo fensi. Ne znam zasto ga ovde svi pljuju, ne pratim tokove.

14. Jel hoce meni neko da objasni koja je fora sa Stefanom Kosticem?

Oko neke medje i Carinog kulena se radi koliko sam ja upoznat.

15. Melkijades

Ja ga upoznao, fin neki momcic, kulturan, ne prica puno, malo fensi. Ne znam zasto ga ovde svi pljuju, ne pratim tokove.

MAlo previše AWESOME, malo previše mariše Kulen. Malo mu smeta nečistoća, svega po malo lolololo

i da, NE JEBE UŽIVO lololololo

16. Malo previse fura da mi smrdimo a da onn jebe svojim novim armani parfemom i tako to...

17. Ok, znači ukratko, svi ga mrze zato što je fenser?

18. Pisao bih ti ja danima, ali prijete mi na PVT neki ljudi pa napustam temu lololo. Ajd uzdravlje!