Своје слике на аватару профила на Вукајлији - зиљавост сама по себи или жеља да другима покажете зиљавост?

1. Е, Џонване мојне бити игнорант лололо. Да си седео са Дотером, или да си га бар упознао приметио би да се једно 90% поклапа ликом са Маџгаљем. Па чак и фризуру имају исту. Једино је Дотер дебљи малкице и не јебе Дубравку лололо

2. и не јебе Дубравку

Ја мислим да јебе лолол

3. Iskreno, meni je u par navrata padalo na pamet da je Doter zaista Madžgalj. Pošto znam lika koji poznaje dotičnog glumca ( to je za drugu temu), i veli da je momak kul zajebant, pa mi nekako bilo za očekivati da visi na ovom sajtu i iz fazona turio baš svoju sliku.Al eto, biće da sam se zajebo...

4. pa mi nekako bilo za očekivati da visi na ovom sajtu

Било ти за очекивати?

5. ne vidim grešku u izrazu...možda je i ima...kako god...

6. нема везе израз сине, него питам да ли си се спрдао кад си рекао да стварно мислиш да ти било логично да Маџгаљ вршља по сајту лолололол

7. što da ne?net ima, dovoljno mlad, voli sprdnju, slobodnog vremena sigurno ponekad ima...

8. Дотер дебљи малкице и не јебе Дубравку лололо

Смршо Дотер, дебљи није! И не јебе (сем на вуки).

9. donekle razumijem neprozivanje Save kikindskog heroja

Đonovan OBJASNIJO

10. Da ova ima neke definicije, dao bih joj pluseve. Definitivno.

11. Ekspo

Da ova ima neke definicije, dao bih joj pluseve. Definitivno.

Ја бих јој дао мотику, па да копа мало! страшно!

12. Brate, al vidi ti te sise.

Faza 1:
    Dati joj pluseve na sve definicije

Faza 2:
    ???

Faza 3:
    Igranje sa njenim sisama

13. lololo, ova se oblači đi i SMarko!

14. Jebo te milice totalno si drugačija bez brkova :)

15. Ličiš na SOsa lolo

16. A daj bre Milice, ovo je uznemiravajuce.

17. МИЛИЕ НАЈСЕКСИ СИ!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.