Своје слике на аватару профила на Вукајлији - зиљавост сама по себи или жеља да другима покажете зиљавост?

1. ne verujem da iko sa sajta koristi lololo jebem i slično van sajta mislim da takva prsotina ne postoji jebeš ga

Хахахахаха, ЈОК!

2. Jebi ga onda hugo greška u proceni :)

3. Dok nisam upoznao par autora mislio sam da niko zdrav ne upotrebljava te interne glupoštarije. Zajebao sam se.

4. Nista meni ovde nije jasno???pausa pa rewind pa play....

5. Generalno, nije poenta da se bilo ko osudi zbog svog ponašanja!

Autori koji stavljaju slike imaju puno pravo na to! Niko to ne može da im uskrati ili zameri! Stvar je razmene stava i tako dalje... klasična borba arguemntima... ukoliko se šala na nečij račun zbije, jebem li ga. TO je stvar lične procene da li treba ili ne treba kritikovati ili komentarisati druge ljude i njihove slike...

Stvar koja je apsurdna na ovoj temi je kontra napad. Izmišljeno je da je tema napravljena da bi određeni članovi bili zajebavani ili provocirani i nije imala za svrhu da provocira ljude koji kače slike obzirom da je i sam pokretač ove teme kačio slike na ovom sajtu!

DAkle, ja kao jedan od predvodnika lolovanja, pandan i ćile prvi kažem da je to apsolutni retardizam, i da baš zbog toga to i radim, dakle iz puke dololice i zajebancije a to ne može ni u kom slučaju da se usporedjuje sa kačenjem fotografija na avatar. Naravno da razumem da se to nekome ne svidja ali enka otvori temu za to i neka preipita psihološki aspekt te priče na posebnoj temi za to a ne da spemuje ovu konstanto navodeći lolokanje kao kontra argument kačenju slika na ovaj sajt!

6. Лупаш, Мелки, д'извинеш. Свако има свој начин бивствовања на сајту, ти глумиш озбиљност, и то је ок. Као и још много аутора, и то је опет ок, и нико ништа нема против тога. Зашто би онда неком сметали ми који глумимо ретардираност? Далеко смо и ми од ретардираности, и ви од озбиљности, да јесмо, не би боравили овде, него би успели одавно у животу у сферама које нас интересују. Зар није тако? Немамо ни ти ни ја 16 година, па да је нека велика будућност пред нама, нисмо на сајту Светосавље.цом, па се зато и не понашамо сви по неким ригидним нормама, наравно да се прекршаји морају санкционисати, али глумљење ретардираности које је подједнако глупо као и глумљење озбиљности не сме да подлеже било каквој казни. Све док је ово Вукајлија, сајт за зајебанцију. Свако се зајебава на други начин, и то треба прихватити или отићи. Мени кад се смучи ја одем на месец дана и тако даље... Не ударам курцем у чело ликове који не вичу "Пандан" и "ћила" него једноставно одморим... То би и био мој савет теби.

7. Melk, brate, mnogo si preterao. To sto nikog nisi prozvao po imenu i prezimenu azbucnim redom, ne znaci da nikog nisi uvredio. Smiri strasti,teske reci, nije u redu.

8. http://vukajlija.com/recnik/autori/18872 ovaj ziljavi se zajebao sto je stavio svoju sliku i pisao gde zivi,videce to kad ga navatam

9. Izmišljena je tema i na njoj se učestvuje jer ljudi nemaju šta pametnije od sebe da rade. Sorry Energijo za teške reči, nije stav iz očajanja ili povredjenosti, lepo me je zabavilo dok sam pisao. Nastalo je kao posledica inicijative ove teme i blagog sprdačkog hejta koji pojedini autori bacaju na odredjena "ziljava" ponašanja. Čisto da se malo manje zabavljaju ;)

10. Melk, odmori ti par dana.

11. mekanazivotinjica

http://vukajlija.com/recnik/autori/18872 ovaj ziljavi se zajebao sto je stavio svoju sliku i pisao gde zivi,videce to kad ga navatam

nemas sanse,polomice te ko zvecku

12. polomicu ja tebe,glupacice mala kompleksaska !!!

13. Imam novu profil sliku. Lajk i koment plz.

14. Dvostruki aršini ovdje.Prozivaju se anonimusi koji kače svoje slike, a poznate face mogu kol'ko oće...i još se kurče na ovoj temi. Jasno mi je zbog čega se izbjegava hejt Žarka Lauševića, taj 'oće i d'ubije, donekle razumijem neprozivanje Save kikindskog heroja, on je sam po sebi opasan baja a ima i onog munjenog brata....ali ne pljunuti Marinka Madžgalja, ej....Ma samo vas gledam.

15. ашто би онда неком сметали ми који глумимо ретардираност?

Ја не глумим ретардираност...

16. Bolitekita Marinko, niko neće tebe da pljune što si turio svoju sliku...Ne glumiš retardiranost, al glumiš Čeda Velju, to mu dođe na isto, a?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.