Moram nekome da se pohvalim

1. Хахаха, како ће да направе пајсера од тебе. :(
    А било је потенцијала да урадиш нешто од живота. Ја добио 5 из српског, каже, лепо ми пишеш ти ове теме.

2. Лололло, одох у штребере. :))
    Ко ти писао састав? :Д

3. Која си штреберка, не веруем. лоло

4. Рече ми дечко са деветкама на етф-у. лололо

5. Па што лажеш Млато? :))

6. Смирте се деца!
    Мама ми писала тему, као и све дефке, уосталом. :)

7. Мури, иди погледај Конквиз тему, питање сам ти давно поставила :)
    И може ли мама мени нешто да напише? :)

8. Добио два кеца за 2 минута!

9. Како је то могуће?лоло

10. Murinjo, pogrešio si temu. :))

11. Нисам погрешио, то је рекорд, гарантирам. :)
    Питао професор зашто ништа не знамо, ја му реко да не зна да предаје и само препричава шта пише у књизи... Каже, ко је председник да га упита је л тачно, устанем и кажем јесте, и кренем се свађам и уписа ми кеца. Ови моји кретени кренули да тапшу и даде свима још по један. Диван човек. :)

12. Мени професор хемије ујак, и ништа стварно не зна. И сви дивљају и пита зна ли ко шта, ја нешта лупим по ко зна који пут и упише ми кеца и још припријети СВЕ ЋУ ТИ НАДИ (МАЈЦИ) ИСПРИЧАТИ

13. Диван човек. :)

Da njegovu sliku uramiš na zid obavezno. :)))

14. Боли те курац. Ма шабан је овај мој, ја га стално ударам по комплексима, сад му докурчило...

15. Мури, брате, проп`о си начисто. :))

16. Нисам, имам ја све добре оцене, ал овај шабан ме зеза тренутно. Дао ми кеца, 3 цм минимум. лоло

17. Зезам се Мури, не сумњам у тебе. :)

18. Ови моји кретени кренули да тапшу и даде свима још по један. Диван човек. :)

Много добро друштво. Солидаришу се видим. :) А профину слику у новчаник да туриш брате. :)))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.