Moram nekome da se pohvalim

1. Obe smo vatreni, to je to. :D Ja sam kobila sa lukom i strelom, ti si ovčica. x)

2. Mi smo živa vatra! :)) I po svemu sudeći, noćne ptice :)

3. noćna užas, ne mogu pre pet zaspati uopšte x)

4. A ja još treba rano da ustanem... Još nisam platila onu kaznu za gsp... Niti spavam niti šta korisno radim, samo dreždim ovde, stvarno užas :)

5. strašno... da sam bar uzela da učim... užas. :)

6. Pa to... Ja kao bila počela, al' dođoh ovde i sad ništa od učenja... Sutra ću :)

7. i ja isto, a nemam vremena sutra, tj sutra je danas! :D

8. Komšija! :) Jes' da nismo više tako blizu, al' tu je to sve na 15ak min. :)

9. AMAN ŽENE! :D

U pravu je on. :)

10. Aha :) Fino je ovde, mogu ti reći... Već sam se navikla :)

11. Eeee, ja sam u Borči, to vam je toliko daleko da predstavlja jednu provinciju Narnije. :)

12. Не могу да спавам, ни да учим, цртан тетоваже у паинту по себи. лоло

13. ajax, jako kreativno. :)

14. Smorena, prozor mi gleda na Pančevački most, samo ga pređem i eto me u Borči :))

15. I dalje si mi komšinica. :D Blizu je Karaburma.

16. Данас купио карте за Блек Сабат, партер 1!!! :)
    Једва чекам!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.