U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
E mala jel znas neku sa americkim pasosom da oce da se uda za papire?
I da je slepa hahaha
hahahah
Hahaha. A jel cim se ozenis dobijas green card i dokumenta ili moras da budes u braku neko vreme i slicno?
Neko vreme moras da budes u braku. Brate kakva da je, samo da ima americki pasos moze i šimejl da bude :D
хаха бокс
15к долара кошта млада
мој брат од стрица кумовао ортаку прошле године
Ovaj sto ga znam platio 17000, ozenio crnkinju neku. A boli ga kurac, covek se zaposlio da vozi kamion, celu ameriku prosao(nije lak posap). Ali je uspeo da pijan napravi sranje sa dzipom i plati kaznu 10k, posle toga da kupi zenu, kupi dva svoja kamiona i ustedi 40k dolara.
брате какво срање треба да направиш да га платиш 10к долара
Brate mnogo je to para za mene.......... Pa jel mu barem davala ta crnkinja? jbt jos vise bi se ubio kad bi platio toliko zenu a da mi ne da
Eeee ja znam za jednog lika koji je za isti prekršaj dobio kaznu od 12k dolara
Ja znam lika koji je za kaput dao 7 k evra. Onaj duži kaput.
ја знам лика који је за отварање врата у возу дао 0,65 долара
један мој ортак зна лика који је гледао онај џимијев филм
Е кад смо већ код амера, увозе ли они високо образовану радну снагу?
Valjda se napili i sa nekim dzipom po njujorku ludovali. Ne znam sta bese tacno. Nije mu davala, jbg, cist posao.
čega 15k, da l si realan, toliko u švajcarskoj mlada košta
povoljnija je amerika dosta, 5 do max 10 tisuća.
enemi, uvoze, itekako.
kace oženiš, treba 3 mjeseca da dobiješ kartončič
Је ли јефтиније да се венчаш са особом истог пола (у, рецимо, Сан Франциску)? Можда ови што иду могу тако да уштеде део пара који су понели.
A valjda treba da budes posle 5 godina u braku, jel?