Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
e to za brak ne znam, stvarno... kontam da je to više zbog državljanstva, tih 5 godina, a zelena karta se ionako dobija na 5, 10 godina, mislim da ne moraš da budeš vjenčan toliko. al opet, ne znam, nije mi to opcija :D
Не знам како то иде, али они ако одлуче да им треба тих кадрова ти можеш добити картон и без женидбе дакле?
15 сома долара соме
ma da, možeš da dobiješ radnu vizu, meščini da je to h2b viza, tak nešto.
marko, inače je 5-10, možda 15 za tebe :)
зато што ја имам високе стандарде
Mozda zavisi od mesta. Ovaj je 17k platio.
džaba, neš jebat čak ni za 15k, nisu ni one tako lude
што си ти онда мање тражила
jer voli te
a trebalo joj 9 iljada za infostan
jer te volim
Сад гледам понуђене плате у америкама, шта ја радим овде кои курац лоло
https://www.youtube.com/watch?v=2cv5iZQu7Rg
Јеботе, у тој Америци све наопако. Јебеш џабе, а плаћаш да би се оженио. И још људи иду тамо.
baš mi je neobično da komuniciramo ovako, mislila sam da i na netu samo sjediš i drndaš telefon
truće, jebeš džabe ove "college girls" a one su tako pase
Па, ето, опет наопако. Ове писмене џабе, а неписмене јок?
i ovima treba za infostan
pa u tom slučaju, pismenije su te nepismene
Nikad, nikad i nikad ne bih živio u Amerikama. Konkretno u Severnim. Možda bi išo u par navrata turistički sedmicu, dve. Al nikad živeo.
U Južne bih i išao da živim. Da jebem guzate crnjkinje sa sifilisom...