Moram nekome da se pohvalim

1. pa u tom slučaju, pismenije su te nepismene

Значи да резимирамо, писмене су неписмене, неписмене су писмене, неписмене које су писмене не дају, а писмене које су неписмене дају, плаћаш за шта се не плаћа и не плаћаш за шта се плаћа.

И жене раде склекове
    http://www.eurweb.com/wp-content/uploads/2012/02/ellenx-wide-community.jpg

2. e, jeste.
    i elen je car.
    i meksikanci su car.

3. Meksikanci su cigani

4. izgledom samo
    ameri su cigani ponašanjem

5. мајку му ја мислио да си се тамо на западу еманциповала, а ти примила манире од американаца па ти је у реду да у угоститељском објекту вичеш БОЛИ МЕ КУРАЦ ПИЧКА ГОВНО СИСА и слично

6. Radili su sklekove ja sam pio lekove i voleo Puskina...

7. Kanada je obecana zemlja, prokleta je Amerika.

8. položio sam ispit

9. Svaka čast. Ovoj zemlji treba što više ljudi koji će marljivo učiti. Studenti su budućnost ove zemlje.

10. мајку му ја мислио да си се тамо на западу еманциповала, а ти примила манире од американаца па ти је у реду да у угоститељском објекту вичеш БОЛИ МЕ КУРАЦ ПИЧКА ГОВНО СИСА и слично

pa tebi mogu da vičem šta hoću, a kad smo već u ugostiteljskom objektu u EMANCIPOVANOM gradu, kontam da i drugi ljudi, kao i ja, ne slušaju šta ostali pričaju.

11. položio sam ispit
    juče

12. обећана земља је она коју држава реституира већ годинама и никако не враћа. ал је обећала доће лоло

13. слушао, не слушао, не можеш да не чујеш кад се неко дере на босанском и псује срам те било

14. Malo mi je neprijatno kad vidim Vidrin post na ovoj temi. Ne znam, nekako nije to to...

U svakom slučaju, ne fali Americi ništa. To što je generalno ne volimo, to je druga stvar.

15. слушао, не слушао, не можеш да не чујеш кад се неко дере на босанском и псује срам те било

puši ga, bre

ček, dionizio, koji post?

16. Svaki post oće da kaže ćurko. Pošto se ti samo jadaš! Ok?

17. Bilo koji. :)
    Mada moram priznati da je osvežavajuće. (aludirao sam na to da si obično na temi da se izjadam)

EDIT: Bravo Boxer. :)

18. bohore?!

aha, to. ma jbg, tema k'o tema, nije baš da biram na kojoj ću da pišem.

19. Vidro, mislim da te volim!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.