Pronikao sam u finese igre "Ne ljuti se čoveče" i opasno izdominirao - malopre odbranio titulu.
Doduše, rizikovao sam u nekoliko navrata: izbacio novog igrača u ključnom trenutku, iskusno.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Sad nešto gledah ono zarađivanje preko jutjuba. I prateći razne tutoriale ispostavi se da sam zaradio 41,212.89 dinara od svojih klipova.
Budući da klipove kačim jednom u 2 meseca a da mi je "dobar" svaki četvrti mislim da je ovo lepa zarada.
Da castis jbt
Pronikao sam u finese igre "Ne ljuti se čoveče" i opasno izdominirao - malopre odbranio titulu.
Doduše, rizikovao sam u nekoliko navrata: izbacio novog igrača u ključnom trenutku, iskusno.
Bravo.
Hvala, znači mi. Likovao sam malopre, sad nešto radim još za poso, pa posle udaram po pivu, mora se proslaviti!!
Gledaj da bude bezalkoholno grofe, da ne počneš da divljaš po forumu lolo
Nema više tog,, samo krmača lava.
Znači, očekujte nezaboravno veče na forumima i četu vukajlija.com
Znači, najebali smo...
Aha, ali imaš kacigu, šta te briga. ^_^
Neću bre, šalim se, biću oflajn, ionako se samo nižu teme na forumu, ne treba praviti gužvu.
знам ко је препичка која хаса воћни јогурт и гледа шешеља коју су качили на пуји, вињачини и осталим странама
сад јој гледам слике, за 10 минута оду три чаше вискија
и још је колегиница, па буквално сам у фазону - де ми је онај хлороформ
заборавите на предходни пост и податак да можда поседујем хлороформ
omg wow
nije da su okačili u komentarima ko je lol
омг боли ме курац да читам милион коментара средњошколаца на таквим страницама
Tako znači.
omg
http://i.imgur.com/zNVutpq.png
Tako znači.
https://i.imgur.com/NpAbl.gif
аааааа заборави, то ми млађи буразер коментарисао док нисам био за компом, само ми проблеме прави мораћу да га пребијем
šomi šta misliš aldo ili konor?
Gadjao sam trojke 7/7 na basketu danas. Protivnici u neverici, posvadjase se onda izmedju sebe i umalo se nisu potukli.