Moram nekome da se pohvalim

1. алдо наравно! стави паре, покупи паре

2. prevelika pompa oko irca, lepo ga isprozivao lamas

3. опрости ми молим те :(
    кад те молим да ми опростиш!
    која ти се оно беше хаљина свидела?
    не можеш да носиш хаљину без упарених ципела, знам све ми је јасно
    наравно, потребно је и ташна да се слаже уз ципеле, разумем све то

КАД ТЕ МОЛИМ

4. al je zajebaj irac majkumuebem
    sviđa mi se njegov stil mada me automatski odbijaju ti što se busaju u grudi ko gorile

5. i dobra odela fura lolo

6. okej, može samo tašna. i novčanik uz to. haljina i cipe ne trebaju, imam toga i previše.

7. шта год пожелиш, битно ми је само да након неке свађе или проблема на крају разум преовлада и све изгладимо :)

8. Polažem prijemni za vojnu gimnaziju u sredu. Valjda je i to za samopohvalu...

9. можда да то радиш пре 30, 40 година, ДОК ЈЕ ВОЈСКА ЈОШ НЕШТО ВРЕДЕЛА И ЗНАЧИЛА, УНИШТИШЕ ЈЕ ДУШМАНИ

да се похвалим, за сад нисам видео на волу ниједан клип "пошле жене да фарбају јаја"

10. Nagledao se danas na Adi dupeta i sisa, spreman za posao sutra.

11. druze rajo, a kad ces se pohvaliti diplomom nekom??

12. Polažem prijemni za vojnu gimnaziju u sredu. Valjda je i to za samopohvalu...

Zasto sam sebe prijavljujes za cebovanje? Upoznat si sa cinjenicom da tamo postoje samo cucavci (koje ces ribati i otpusavati)? Volis miris imalina u rano jutro? Znas da po najnovijem cenovniku ako zavrsis to a ne ostanes da radis u vojsci, dodjes im milion i sedamsto hiljada dinara za skolovanje (moze i u ratama)? Doduse, sad imaju i zeeeenske i sve, tako da to mozda olaksava stvari u neku ruku. Znas da vise nema petosobni stanovi, vojna odmaralista i i zena oficirka kad zavrsis? Razmisli Shinko!!!

13. Danas pustio "Da l' si ikada mene voljela" kolegi Brazilcu, lik odlijepio za Knezom. Naredna stvar koju ću mu predstaviti biće Tap 011

14. jos da mu pustis fanki dji i ljubu i husu...ima da se odusevi.

15. Za mjesec dana cigo iz Beat Streeta ima da bude najpopularnija ličnost u Riju.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.