Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Haha a i mi smo prdonje, zajebavamo labokva, saš vidt kad se rasrdi, pa od mukotrpno zarađene love u Šviiiici kupi kuburu pa nas sve ispreprobuši metkovima. Srebrnijem!
EDIT: Da, Šomi, to je ta baba. Jbg, ne može biti i pička u bendu i da ostatak benda zaradi pare ;-)
Šomi srdiš me sada sa tim nepoznavanjem
Snežana Savić - Kupa se
Odlična pesma.
svaka cast!
ali sad ces se verovatno navuci na cocaine kao i svi poznati klavijaturisti poznatih zvezda:
Josh, Beni, Miralem i Ivanko
edit : Pa onda u manastir Crna Reka a tamo Elvis Prisli obucen u mantiju te bije po guzici mesajom za cvarke i vice: BACI TO BACI TO!!!
najbolja pesma ikada snezana predivna sta je dozivela ovaj nitkov ove tonove da svira sramota
https://www.youtube.com/watch?v=cCjkjvAYsN0
labokv ajd sredi 2 karte nekomodnekud eno ga već je na granici!
sve ona zna, drzi celu ekipu na okupu.bez nje ne bismo bili to sto jesmo
EL SE JEBE SA PEVAČOM BRALE TAKO SAM ČUO???
bivsi klavijaturista je jebo, dok se nije slogirao..nije mi ga zao uopste, samo je hteo on da zaradjuje pare, znate kakvu je kucu napravio sinu i sebi i zeni jednu, pa onda vikendica itd itd.nije hteo nikom da ustupi mesto u bendu da i neko drugi zaradi malo para..
E nek si ga otrovao prokleti peder.
Ајде нам купи телефоне брт
Tuljane, prodaj računar pa kupi flegšip!!!!
Брт што би га ође плаћо скупо када нам га може донети за брда мање
al se ovi kraljevcani vuku ko creva jbt.
za mene ono kaludjere kad dodjete vamo iz ribnice.
nista te ja ne kontam
зна ли неко транслејт, плс али ПЛС
брате, снежана ђуришић је краљевчанка ваљда, лабокв логично краљевчанин, па миле повезује да се вуку као црева, повезани к'о ови с косова.
а овај други део: снежана ђуришић има песму "ој ој ој ој калуђеру", па он наручује да му то свирају кад дођу из рибнице, а то је ваљда да ли неко насеље поред краљева или тако нешто.
Ок сад брт?
хвала брт све ми се разјаснило сад
Radoje, brat RL-ovac, da sam stavio ... on bi znao sta sam teo da kazem. i sve tacno.
Eh... Kad sam ja slušo Hit Paradu 3... Šomi je tad udarao malu vrećicu okačenu na krevecu