Moram nekome da se pohvalim

1. Očistio i drugu danas. Prosek u drugoj 10,0.

Znam da vas boli kurac, al eto. Čisto da podelim sreću...

2. Hvala.
    Otišao sam da spavam naredna tri dana...

3. Bolje i to nego da smaraš po grupama koleginice sa predaun upadima XD

4. Ne pitaj me kako znam to

5. здравво бохор, како знаш то

6. Rekao mi jedan momak fini.

7. LjOObomorne dOOsxe mogu samo da mi pOOsxe!

8. Pre cu ja jebati ksendzu nego sto ce tebi neka da popusi beliv mi

9. Ksendžu nisi jebao dok živa bila je?! Kakav si ti to falš kosovar?

10. uh al se ksendža ubila jedno veče

11. baš je bilo za novine kakav je nered napravila

12. Pa idiote nije se ubila, ubio je čkode. Ne bi nikad na sebe digla ruku. Bila je povučena i kulturna, svima se javljala u komšiluku, sve nas je potresla ova tragedije.

13. kako bi ti popusio dobru kurcinu sad bas

14. dopisujem se sa jednom devojkom, mislim da je zainteresovana, postavlja mi pitanja:sta radis, koliko si visok, koju muziku slusas itd.dopisujemo se vec 2 i po sata

15. Onda piši malo manje detalja, jebiga, ne moraš dva i po sata da joj nabrajaš sve albume koje si preslušao, dovoljno je da joj kažeš da si aktivni član pratećeg benda Snežane Đurišić i gaće same spadaju

16. Radj aj me uputi malo u svet dizajna logoa. 99design ili ako znas bolji neki.

17. Kako misliš da te uvedem u svet dizajna logoa? 99design je platforma za prodaju, je l' ti već umeš da ilustruješ, pa gledaš gde ćeš da nudiš usluge??

18. u pravu si, dosta je bilo price.sad cu da je pitam dal hoce da se vidimo uzivo..
    PuppetMaster
    moras sam sve rucno ako hoces dobar logo, a za to moras da imas talenta za dizajn ili da vezbas svaki dan 3 sata jedno godinu dana i onda ces moci da napravis logo od kog nece da te bude blam, a nece da bude ni vau

19. Da. U ilustratoru pravim.