Moram nekome da se pohvalim

1. Jbt imali smo profa iz mate bio isti her flik, a neki ortak bio klempav do jaja nisam ga bio video par godina u to vreme, i objasnjava mi poznanik kako u njihovu ckolu ide lik isti geri iz nepristojnih, bukv na osnovu spike provalio o kome se radi lololo

2. Kako se zove pašče koje napada
    Napašče te

3. jbt melk mozda i znas tog lika radio u muzeju

4. odrastao sam na alo alo-ovima, mućkama i mister binima i valjda odatle moja alergija na američke sitkome kao teorija velike jebačine i tako to. ako izbiješ onaj konzervirani smeh, to se degeneriše u dokumentarac o mentalno sakatim osobama i kako pokušavaju da žive svoje živote. proizveli su i ameri neke dobre komedije, ali su oni većinom ekvivalentni ujkama engleskog govornog područja.

5. Pokrenuo sam se ove godine konačno što se tiče crtanja, slikanja i ostalog, zapravo, počeo ozbiljnije sve to da doživljavam i da se malo više trudim. Događaju se i neke dosta dobre stvari sad oko toga, no o tom potom. Ako nekoga zanimaju radovi

https://www.facebook.com/profile.php?id=100081453552333&sk=photos

6. odlican rad bice dobrih memova :)

7. Nacrtaj Ejdusa u cast palom heroju

8. Ejdus je večan
    dok su mu dečica verna

9. satima i satima sam bio zauzet, malopre stigao kući onako pun svega, uđem u prostoriju za obrede i demoliram šolju. sad se osećam dobro, možda čak i veselo, otpadni materijal mi pritiskao karlične kosti i sad se osećam prepoređeno iako me boli izlaz iz kojeg je otpad izašao. idem malo da odmorim.

10. nisi valda caleta budio

11. https://instagram.com/stories/rap_is._life/3254760721312181632?igshid=NmJiYWZiY2E0Mg==

Bio bih zahvalan braći i sestrama koji uđu na link i na storiju glasaju za "neminovni"
    Brat stigao do polufinala, od 300 prijavljenih.
    U pitanju je tematski betl, a u ovoj rundi tema je "zavisnost".
    Unapred hvala svima koji daju glas i poguraju mog burazera u trci za prvim mestom.

12. Skoro se istripovao kako gubim vid na blizinu.
    Izbrisao sa moba sve tiktokove instagrame fejsbuke i druge skroll aplikacije

Tri dana radio vezbe za oci po 10-15min bukv vidim odlicno na blizinu kao i ranije sve ok

13. Sluh, pa sad vid, a kad će da ti dođe na red čulo dodira Caro, pa da shvatiš da si izgubio dodir sa realnošću

S K E Č
    K
    E
    Č

14. božja kazna ja bih pre rekao

15. Imam 3 (tri) IKEA papirne zvezde. Doduše jedna ne svetli, ali abd iduća godina će biti finansijski (čika) bolja, pa ću kupiti sijalicu i za nju.

16. Kako stvari stoje iduća godina će biti (čika) bulja ahahaha

17. Bice vucija godina

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.