Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Trinaes komata.
Opaaaaaaaaaaaaaaaaa
Потписали смо поново Џимија МекФадена!!!11 Човек је један од најбољих играча Евертона у новијој ери, незаслужено му није указана шанса какву је заслужио током првог боравка, овај пут ће бити другачије, осећам. Најбољи полушпиц/крило које сам ја гледао и са њим можемо и до Европе. Мсм, човек који Французима да са 55 метара гол на Парку Принчева не може бити просечан, већ само вансеријски играч. Мене што се тиче, враћам стари телефон са МекФаденовом сликом као скринсејвером! ЧУВАЈТЕ СЕ, ДУШМАНИ!!11
Cimerka mi se udaje!
Срећна си што то ниси ти? х)))
Нек' је са срећом :Р
što si jebala,jebala si:)
Ja da se pohvalim u njeno ime :)) Joj, moram da skupljam pare za poklon...
Hehe, moje se sve poudavase i izrodiše po petoro dece.
A ti, Caki, još uvek čekaš onog pravog? :))
Какав сам демотиватор. Сад се изволи преселити на тему за јадање х))
Елем, ја чекао праву да ми изроди гомилу дебила, па сам сад решио да тражим криву или благо накривљену.
Zelena sam ti ja još.
Kako ti brojčano stojiš sa potomstvom?:))
Enemy aj na temu da se ćeramo lololo
Inače čestitam.
Ne stojim još uvek :)) I ja sam ti još zelena...
Ма ћути Елек, видиш да покушавам да нам нађем жртве за тему, после ћемо лако, тролололо
Hvala u njeno ime :) Kaže da vas sve pozdravlja i da joj je žao što ne može da vas sve pozove na svadbu, eto :)
A jel se udaje iz nužde il iz ''ljubavi''?:)
Iz ljubavi, iz ljubavi :)
neveruem nači da je iz ljuboFi
A na drugom mestu su pare. Mojne se lažemo sad. :)
Ih, Manijače, što ne veruješ? Valjda ćeš se i ti jednog dana oženiti iz ljubavi :)