Moram nekome da se pohvalim

1. Ali ljubav se završava brakom, šta ima protiv ljubavi ona, o ne! :)

2. Rodio mi kukuruz pet ektari sve se žuti ki ciganjska prknjača!

3. Primljen sam u Komunističku partiju. Fak jea!

4. Nemam sa čim da se pohvalim, a mrzi me da idem da se izjadam.

5. Kakana aj se izjadaj da meni bude lakše i da te malo ubijam u pojam. Pliiiiiiiiiiiz!

6. Ja šljakam i nisam student, zasxhto okrutni živote, zasxhto nisam išao u školu???

7. Зато што си сиромашан.

8. SIROMAŠAN OTAC BEŠE, SIROMAŠNA MOJA MATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! A ŠTA LI ĆE SA MNOM BITIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, FAK JEA! Gajim koze na Staroj Planini, pravim sir a ponekad i jebem kozu.
    Da se zna!

9. Потпис'о петицију за ослобађање Војводе! Сад не морам бакице да преводим преко улице 7 дана, фак јеа!

10. pravim sir a ponekad i jebem kozu.

Al' je tebi lepo u životu.

Elem, konačno sam izašla iz bolnice! Ne može mene ni operacija da sredi, nou vej!

11. Iiii opet sam dobila stipendiju! Fak jea!

12. Svaka čast, anatomijo.

Danas su mi prišli neki dečak i devojčica blizanci od pet-šest godina i ponudili mi pečene lešnike koje su grickali. Baš mi bilo slatko.

13. Smorena, to sam ja, Izzie. :) Elem, hvala :)

14. Aaaa, ti si! izvini, ja malo mrtva, nisam skontala da imaš little identity crisis. :)

Svaka čast i za stipendiju, a nadam se da nije bila neka ozbiljna operacija. :*

15. Malo sam se ugojila. :)))) Možda 2 kile :))

16. smorena
    Aaaa, ti si! izvini, ja malo mrtva, nisam skontala da imaš little identity crisis. :)

Svaka čast i za stipendiju, a nadam se da nije bila neka ozbiljna operacija. :

Nadam se da neće dugo da potraje kriza :) Nije bilo ništa ozbiljno, konačno sam operisala koleno i rešila svoje muke. :

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.