Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ali ljubav se završava brakom, šta ima protiv ljubavi ona, o ne! :)
Vracam se na odbojku :)
Rodio mi kukuruz pet ektari sve se žuti ki ciganjska prknjača!
Na budžetu sam!
i ja sam! ;)
Primljen sam u Komunističku partiju. Fak jea!
dobio sam 3 iz osnova
Nemam sa čim da se pohvalim, a mrzi me da idem da se izjadam.
Kakana aj se izjadaj da meni bude lakše i da te malo ubijam u pojam. Pliiiiiiiiiiiz!
Ja šljakam i nisam student, zasxhto okrutni živote, zasxhto nisam išao u školu???
Зато што си сиромашан.
SIROMAŠAN OTAC BEŠE, SIROMAŠNA MOJA MATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! A ŠTA LI ĆE SA MNOM BITIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, FAK JEA! Gajim koze na Staroj Planini, pravim sir a ponekad i jebem kozu.
Da se zna!
Потпис'о петицију за ослобађање Војводе! Сад не морам бакице да преводим преко улице 7 дана, фак јеа!
Al' je tebi lepo u životu.
Elem, konačno sam izašla iz bolnice! Ne može mene ni operacija da sredi, nou vej!
Iiii opet sam dobila stipendiju! Fak jea!
Svaka čast, anatomijo.
Danas su mi prišli neki dečak i devojčica blizanci od pet-šest godina i ponudili mi pečene lešnike koje su grickali. Baš mi bilo slatko.
Smorena, to sam ja, Izzie. :) Elem, hvala :)
Aaaa, ti si! izvini, ja malo mrtva, nisam skontala da imaš little identity crisis. :)
Svaka čast i za stipendiju, a nadam se da nije bila neka ozbiljna operacija. :*
Malo sam se ugojila. :)))) Možda 2 kile :))
Aaaa, ti si! izvini, ja malo mrtva, nisam skontala da imaš little identity crisis. :)
Svaka čast i za stipendiju, a nadam se da nije bila neka ozbiljna operacija. :
Nadam se da neće dugo da potraje kriza :) Nije bilo ništa ozbiljno, konačno sam operisala koleno i rešila svoje muke. :