Dobro, nije moja ovako očiispadajuća.:))
А зашто није?
Ćao. Ja sam iz Hrvatske :)
Ćao. Ja se drogiram :)
Ћао. Ја јебем :)
Ćao, ćao
Ћао. Ово је тема о упознавању и црвеној коси. Ја офтопикујем.
Jel ti to hoćeš da kažeš da je crvena kosa nešto loša?
Јок ја. Хоћу да кажем да је много добра ствар. Практично најбоља. Ал ако испадне кул црвена, не бабско а ла полућелавашалтеруша црвена.
Onda dobro.:)
А која је твоја боја?
Цакана ако си се офарбала у ову боју као на слици коју си окачила, дођи сутра око кеца на плато да ме излечиш од импотенције. Само ако тако нешто видим моћи ће поново да ми се дигне.
ОД ЧЕГА БРЕ ДА ТЕ ЛЕЧИ?
Bojim se da izazivam kontra efekat. :) A i nije mi baš tako crvena, malo je tamnija, samo mi je dužina i oblik nalik na sliku.
Нема везе само ти дођи, водим те на неки чајић та нека зонфара ако будем имао паре.
Sine, ja sam ti iz unutrašnjosti. :))
Е до курца. Нема везе ЈА ПОКУШО. Хи ху дерз винс.
Putevi nam behu različiti.
pala sam arhitektonsku analizu <3 mj dana faxa i ja padam, to je tako seksi, osjećam se ponosno -.-
Што ниси научила? Који је то факултет? Ја добијо 5 из Србског.
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Dobro, nije moja ovako očiispadajuća.:))
А зашто није?
Ćao. Ja sam iz Hrvatske :)
Ćao. Ja se drogiram :)
Ћао. Ја јебем :)
Ćao, ćao
Ћао. Ово је тема о упознавању и црвеној коси. Ја офтопикујем.
Jel ti to hoćeš da kažeš da je crvena kosa nešto loša?
Јок ја. Хоћу да кажем да је много добра ствар. Практично најбоља. Ал ако испадне кул црвена, не бабско а ла полућелавашалтеруша црвена.
Onda dobro.:)
А која је твоја боја?
Цакана ако си се офарбала у ову боју као на слици коју си окачила, дођи сутра око кеца на плато да ме излечиш од импотенције. Само ако тако нешто видим моћи ће поново да ми се дигне.
ОД ЧЕГА БРЕ ДА ТЕ ЛЕЧИ?
Bojim se da izazivam kontra efekat. :) A i nije mi baš tako crvena, malo je tamnija, samo mi je dužina i oblik nalik na sliku.
Нема везе само ти дођи, водим те на неки чајић та нека зонфара ако будем имао паре.
Sine, ja sam ti iz unutrašnjosti. :))
Е до курца. Нема везе ЈА ПОКУШО. Хи ху дерз винс.
Putevi nam behu različiti.
pala sam arhitektonsku analizu <3 mj dana faxa i ja padam, to je tako seksi, osjećam se ponosno -.-
Што ниси научила? Који је то факултет?
Ја добијо 5 из Србског.